Роналдо в търсене на първи гол за годината срещу тима... на който вкара последно

2446
Роналдо в търсене на първи гол за годината срещу тима... на който вкара последно
Снимка: Getty Images

Английският гранд Манчестър Юнайтед ще опита да затвърди позицията си в топ 4, където влезе след последния мач. Всеки различен резултат от победа срещу Бърнли обаче ще значи, че цели три тима хипотетично могат да изпреварят "червените дяволи".

Ще остане ли Юнайтед в топ 4 след сблъсъка срещу последния в Англия?

Те се изправят срещу последния във временното класиране на Висшата лига, като мачът ще се състои във вторник, 8 февруари, от 22:00 часа българско време. Коефициентът на efbet за успех за Юнайтед е 1,60, докато за победа в полза на домакините е 6,00 (равенството е оценено на 4,30).

Футболистите на Ралф Рангник трябва да внимават с виненочервените, които имат шансове за своето спасение, а освен това "дяволите" не са особено убедителни дори и срещу по-нискокласираните отбори. Те обаче нямат право на още една груба грешка след отпадането от ФА Къп от Мидълзбро.

Юнайтед не играе чак толкова безапелационно срещу този съперник. "Червените дяволи" са в серия от три поредни победи в шампионата (последните два с един и същ резултат - 3:1 на "Олд Трафорд"), а общо за последните им 14 сблъсъка имат само две поражения, докато равенствата са четири.

Коефициентите на efbet варират и спрямо различните залози за попадения. Ставката за това и двата отбора да се разпишат е 2,00 (и съответно 1,95 за няма гол/гол). Коефициентът за над 2,5 попадения пък е 1,90, докато за под 2,5 е 2,05.

В 5 от въпросните 14 последни мача се е стигало до това и двата отбора да се разпишат, но пък това се забелязва в последните им две срещи. Същевременно над 2,5 попадения е имало в шест от тези мачове.

Роналдо търси първи гол за 2022-ра година

Коефициентът трети пореден мач срещу Бърнли от Висшата лига да завърши при точен резултат 3:1 за Манчестър Юнайтед е 13,00. Разбира се, за голове ще се разчита на голямата звезда на "червените дяволи" Кристиано Роналдо.

Португалецът все още чака своето първо попадение за 2022-ра година, а съперникът изглежда много подходящ - последният отбор, на който е вкарвал гол (30.12.2021). Коефициентът на efbet именно той да открие резултата е 4,90, докато за негов гол по всяко време на мача е 2,25.

НАПЪЛНО ПРЕДВИДИМ МАН ЮНАЙТЕД - КАКВО СЕ СЛУЧИ, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com