След COVID: Меси се завръща с ПСЖ "там", където всичко започна - поправя "грешката"

10802
След COVID: Меси се завръща с ПСЖ "там", където всичко започна - поправя "грешката"
Снимка: Getty Images

Френският гранд ПСЖ посреща у дома Реймс в кръга от френската Лига 1. Двубоят на "Парк де Пренс" ще се състои в неделя, 23 януари, като ще започне в 21:45 часа българско време. Една от големите звезди на парижани Лионел Меси пък тренира от няколко дни с тима и се очаква да се завърне в игра след коронавируса, през който мина.

Меси срещу тима, с който дебютира за ПСЖ - ще вкара ли този път?

Любопитното е, че именно срещу Реймс Меси дебютира с фланелката на ПСЖ - на 29 август, когато се появи като резерва за 25 минути при успеха с 2:0. Коефициентът на efbet отново парижани да надделеят е 1,22, докато за победа за Реймс е 15,00 (равенството е оценено на 7,20).

Аржентинецът няма попадение в пет поредни мача с фланелката на ПСЖ в Лига 1, като единственият му шампионатен гол във Франция си остава онзи срещу Нант от 20 ноември 2021 година, когато футболистите на Маурисио Почетино побеждават с 3:1, а Меси вкарва в 87-ата минута след асистенция на Килиан Мбапе.

Коефициентът на efbet 34-годишният аржентинец да вкара последния гол в мача и срещу Реймс е 4,20 (колкото е и да реализира първото попадение в срещата), докато за попадение, дело на Меси по всяко време от двубоя, е 1,85.

ПСЖ - Реймс: Гаранция за голове, но в едната врата?

Любопитна тенденция в това съперничество е, че във вече пет поредни двубоя само единият отбор бележи голове (в един от случаите - Реймс бие с 2:0 като гост), след като преди това в серия от шест мача неизменно и двата тима си вкарваха. Голове обаче винаги валят. За последните и осем мача във всички турнири са паднали 27 попадения - средно по 3,37 на двубой.

Коефициентът за над 3,5 попадения в този мач е 2,45, докато за под 2,5 е 2,55. Ставката за това и двата отбора да си отбележат попадение пък е 2,35, докато за няма гол/гол е 1,70.

В два от последните три мача между тези съперници са дадени точно четири картона. В другия е показан само един, но той е червен и идва още през първото полувреме. Специалният залог на efbet за червен картон през първата част и в този мач е с коефициент 24,00. Ставката за над 4,5 картона пък е 2,75, докато за под 3,5 е 2,10.

МЕСИ СЕ ВЪРНА, А КАКВО НАПРАВИ ПСЖ, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com