Суперкупа: Сблъсък на грандове, но шампионът е тотален аутсайдер

1812
Суперкупа: Сблъсък на грандове, но шампионът е тотален аутсайдер
Снимка: Getty Images

След като финалът за Суперкупата на Испания се състоя отново в Саудитска Арабия, малко над седмица по-късно предстои там да се състои и финалът за Суперкупата на Италия. По същия регламент. Интер и Наполи преодоляха полуфиналите, отстранявайки съответно Лацио и Фиорентина, като и в двата случая победите дойдоха категорично откъм резултат - с класическото 3:0.

Финалът за Суперкупата на Италия: Интер голям фаворит срещу Наполи

Така по подобие на случая за Испания - и тук носителят на Суперкупата ще бъде определен така, както традиция повелява - с дуел между победителя за Купата и шампиона на Серия А. Платформата за онлайн спортни залози efbet обаче показва, че Наполи е в ролята на сериозен аутсайдер. Коефициентът на efbet за успех в полза на "партенопеите" в редовното време е 5,00, докато ставката за успех в рамките на 90-те минути за Интер е 1,69. Пазарът за равенство между двата тима е оценен на 3,90.

Те се изправят един срещу друг на стадиона на Ал Насър в Рияд, като мачът започва в 21:00 часа българско време. Както е известно, ако не бъде излъчен победител врамките на редовното време, ще последват две продължения от по 15 минути. Ако и след тях нито Интер, нито Наполи има преимущество, то изходът ще дойде след изпълнения на дузпи.

Ще има ли драма с дузпи и/или продължения на Наполи срещу Интер?

В това съперничество се е стигало до паритет само веднъж в последните пет случая (три победи за Интер, една за Наполи). Коефициентът на efbet за това отново да завършат наравно а след това Наполи да победи в продълженията е 23,00 (и съответно 16,00 "партенопеите" да грабнат трофея след дузпи). Ставката пък за това Интер да спечели Суперкупата след продължения е 9,60 (и съответно отново 16,00 да го стори след дузпи).

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com