Трета поредна година: Реал срещу "зрелищния досадник" в Шампионска лига

1889
Трета поредна година: Реал срещу "зрелищния досадник" в Шампионска лига
Снимка: GettyImages

За първа година от известно време насам Реал Мадрид може да се радва на поне на хартия изключително благоприятен жребий, най-вече от гледна точка на това, че няма други изявен европейски гранд в добра форма освен него в групата. Съдбата обаче си направи странна шега с "кралския клуб" и Шахтьор Донецк.

Реал Мадрид пак срещу Шахтьор Донецк в Шампионска лига

За трета поредна година жребият за груповата фаза на най-престижния европейски клубен турнир събира двата отбора в една група и ги изправя един срещу друг. Преди двубоят им именно те са заели първите две места, като испанският тим е с две победи, докато Шахтьор потегли с впечатляващ успех с 4:1 над РБ Лайпциг, но впоследствие завърши наравно 1:1 със Селтик.

Коефициентът на efbet Реал Мадрид да продължи с перфектния си актив в групата и да победи е 1,19, докато ставката за успех на сметката на Шахтьор Донецк е 14,00. Съответно пазарът за равенство е оценен на 7,80. Двубоят между двата тима ще се състои в сряда, 5-и октомври, от 22:00 часа българско време.

Първите два сблъсъка от тази рядко срещана серия в групите на Шампионска лига бяха спечелени от Шахтьор Донецк. Украинците шокираха съперника си през 2020 година и първо надделяха с 3:2, а впоследствие с 2:0. През миналата година обаче Реал си върна с разгром с 5:0 като гост и по-тих успех с 2:1 у дома. Прави впечатление, че в три от мачовете се е стигнало до гол/гол, а половината от тях са видели цели пет попадения.

Ще си спретнат ли Реал и Шахтьор ново голово зрелище в Шампионска лига?

Коефициентът на efbet за това и в този случай да има над 4,5 попадения в мача е 3,20, докато за под 2,5 гола в срещата е 3,15. Съответно пазарът за това и Реал Мадрид, и Шахтьор Донецк да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,05, докато за няма гол/гол е 1,85.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com