Иванка Тръмп замести баща си на срещата на Г-20

5473
Иванка Тръмп замести баща си на срещата на Г-20
Снимка: Getty images/Guliver

За известно време на срещата на Г-20 в Хамбург днес Съединените щати бяха представени от друг член на семейство Тръмп, когато дъщерята на американския президент Иванка седна на масата на световните лидери, предава AFP.

Така 35-годишният бивш модел се нареди до Си Дзинпин, Реджеп Ердоган, Ангела Меркел и Тереза Май и още дипломати. Това подхранва дългогодишните твърдения за непотизъм срещу американския лидер, който постави членовете на семейството си в най-добрите позиции в Белия дом.

Представител на Белия дом заяви, че Иванка е била в дъното на стаята, но "за кратко се е присъединила към маса за преговори, когато президентът трябваше да напусне", пише още БГНЕС.

Петгодишната внучка на Тръмп щяла да служи в морската пехота

Петгодишната президентска внучка Арабела Кушнер каза в отговор на въпроси на връстници, че би искала да служи в Корпуса на морската пех...

Това се случи, когато "президентът на Световната банка започна да говори, тъй като темата включваше области като африканското развитие". Източникът посочи, че "когато други лидери излязоха, местата им бяха за кратко заемани от други."

Случката обаче успя да предизвика гневни реакции.

Историкът Ан Епълбаум написа в Twitter, че "нелегален, неквалифициран, неподготвен нюйоркски социалист" се разглежда като "най-добрия човек, който може да представлява американските национални интереси".

По-рано през деня Тръмп представи дъщеря си пред куп световни лидери, събрали се, за да обсъдят и създаването на фонд за насърчаване на жените предприемачи. „Много се гордея с дъщеря си Иванка - винаги съм бил горд, от първия ден. Винаги е била страхотна“, каза той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа