X
 
 

Предложение за брак в Русия - чрез сърце изписано с танкове (ВИДЕО)

2236 2
Предложение за брак в Русия - чрез сърце изписано с танкове (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver
Предложенията за брак понякога не са стандартни, особено когато става въпрос за Русия.

Лейтенант от Таманската дивизия решил да направи предложение на приятелката си с помощта на 16 танка T-72B3. Съответният видеоклип беше публикуван от канал "Звезда" и различни руски медии.

Ако ви спрат спецчастите в Русия, без паника! Може да е предложение за брак(ВИДЕО)

Представете си следната картинка: Вие сте в Москва. Шофирате си и изведнъж, спецчасти заобикалят колата ви. Започва грубо отношение, о...

Кадрите показват как две танкови роти се разполагат във формата на огромно сърце на полигона Алабино край Москва. След това военният завежда любимата си в центъра на фигурата, коленичи и я моли да му стане жена. Момичето не се колебае много и се съгласява.

Както отбелязва кореспондентът на телевизионния канал, управлението на бойните машини е изключително сложно и изисква сериозна подготовка.

"Дори екипажи, изпълняващи танков балет, които управляват машините си буквално до милиметри, не могат да се построят така", обясни той.

Нестандартно предложение за брак трогна екипа на столична болница

Нестандартно предложение за брак трогна екипа на столично лечебно заведение. Със съдействието на лекари и акушерки, млад татко направи ...

Журналистът къде на шега, къде сериозно, предложи двойката да сключи брак през лятото по време на „Танковия биатлон“.

Actualno.com

Етикети:

  • Анонимен 2 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
    Е, такава любов може да съществува само в Русия!!! Любов чрез война. Без война не могат. И както имаше една приказка, се борят за мир толкова усърдно, че камък върху камък няма да остане в хода на борбата им за мир!
  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
    В какъв свят живеят ушанките?!?! Толкова дълбоко са свикнали с войната, че и любовта си обясняват с нея! А после "Хотять ли русские вайнъй?..." Отговорът е: ДА! Искат защото иначе ще се разпаднат!