Саакашвили: Украинският президент не пие много, но грешките ги допуска на трезва глава

1987
Саакашвили: Украинският президент не пие много, но грешките ги допуска на трезва глава
Снимка: Getty Images / Guliver

Бившият грузински президент Михаил Саакашвили, който е бивш губернатор на Одеска област в Украйна, разсея мита, че украинският президент Петро Порошенко пиел много.

„Той не пие много. Това е легенда. Но всичките си грешки допуска на трезва глава“, сподели Саакашвили в интервю за телевизия NewsOne.

Саакашвили уверява, че е легално в Украйна

Бившият губернатор на украинската Одеска област и бивш президент на Грузия Михаил Саакашвили увери, че пребиваването му в Украйна вече ...

По думите му Порошенко от години пие френски и италиански вина и не врява, че страната му може да прави хубаво вино. „Знаете ли какво ми каза той: „Миша, аз не вярвам, че у нас може да има хубаво украинско вино“, сподели още Саакашвили.

В мрежата се шири мнението, че Порошенко има сериозни проблеми с чашката. Мнозина са на мнение, че някои изявления и постъпки на украинския президент може да са направени под въздействието на алкохола. Руският пранкер Вован (Владимир Кузнецов) разкри, че по време на разговора с Порошенко, в който пранкерът имитирал киргизския президент Алмазбек Атамбаев, украинския лидер „се държал леко развеселено, а в един момент направо объркал Киргизия с Туркмения“.

На 2 декември журналисти предположиха, че Порошенко носи под костюма си инсулинова помпа, която се използва при диабет.

Припомняме, че Порошенко и Саакашвили бяха политически съюзници до момента, в който Саакашвили не се убеди, че не може да се справи с корупцията в Одеска област, защото тя тръгва от Киев. Саакашвили трябваше да напусне Украйна, но се върна в нея, за да продължи борбата с корупцията. От тази есен той е сред организаторите на протестите в Киев срещу сегашното управление.

Украйна може скоро да депортира Саакашвили

Украинските власти смятат до Нова година да депортират бившия президент на Грузия Михаил Саакашвили. Това бе съобщено от украинското ин...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com