Сенатор от Белгородска област вярвал в Нибиру и публикувал божествено пророчество за Украйна

6026
Сенатор от Белгородска област вярвал в Нибиру и публикувал божествено пророчество за Украйна
Снимка: urikyo33 / Pixabay

На руския пазар се появила книгата „Шок“ („Потрясение“), чието авторство се приписва на бившия губернатор Евгений Савченко, който управлява Белгородска област от 27 години, а сега заема поста сенатор от региона. Освен това книгата му е свободно достъпна, съобщава Lenta.ru.

От текста на книгата става ясно, че бившият ръководител на региона е вярвал в съществуването на планетата Нибиру, общувал е с Божия пророчица на име Любов и по време на губернаторството си чрез нея е получил езотерични пророчества за Украйна.

Авторството на Савченко било косвено потвърдено от Белгородския и Староосколския митрополит Йоан, който критикувал възгледите на политика, които, според него, са се променили драстично след заемането му на поста на сенатор.

В книгата на Савченко се казва, че на мястото на Земята по-рано е съществувала планетата Нибиру, която е била унищожена поради стремежа на населяващите я „висши същества“ към зло. Според автора населението на създадената върху отломките на Нибиру Земя не е трябвало да повтаря съдбата на своите предшественици, предпочитайки да насочва „отвън високите енергии на сътворението“, но всяка от новите земни цивилизации допускала същите грешки.

Сред източниците, формирали представите на автора за света, са не само древните „шумерски пророчества“ и езотеричната литература, но и разговори с Божията пратеничка. Първата среща на Савченко с нея се състояла в хотелска стая и продължила около пет часа. Книгата обяснява, че през годините на губернаторство той се запознал с Любов, която съществува в „девето въплъщение“, чрез което Господ и Сергий Радонежски (14.05.1314–25.09.1392, духовен водач и монашески реформатор от средновековна Рус) уж му предавали послания.

„Какво може да се каже за тази душа, въплътена на Земята? Това е жена с висше хуманитарно образование - се казва в една от главите. – С Божието слово тя живее на Земята в девето въплъщение. А в първото тя е била Елисавета - майката на Йоан Предтеча."

Едно от пророчествата, за които се твърди, че е предадено през 2014 г. чрез Любов, засяга Украйна.

„Да се търсят хора, които могат да застанат начело на Украйна – ето какво е необходимо. А за това е необходимо ситуацията да се стабилизира. Настоящата власт и тези, които подхранват ситуацията с екстремизъм - нито едното, нито другото трябва да управляват Украйна“, предала Любов послание от Господ през 2014 г.

В същото време „Господ“ признал, че не знае нито начин за разрешаване на украинския конфликт, нито дори причините, които са помогнали на Америка „да се издигне до такива висоти на власт в света и защо всички са признали нейното утвърждаване на това място.”

Евгений Савченко по време на управлението си (той е бил губернатор от 1993 до 2020 г.) е смятан за активен поддръжник на православната култура в региона. През 2006 г. Белгородска област станала първата, която въвела предмета „Основи на православната култура“ в училищата; със съдействието на Савченко в района са построени нови православни храмове и образователни институции. Самият Савченко твърдял, че Белгородската област, 80 процента от населението на която е православно, е на първо място в Русия по духовно и морално състояние на обществото.

По-руно руският психолог Павел Жаневров свързал интереса към езотериката със стреса на руснаците. Пандемията от коронавирус, повишаването на цените и световните проблеми повишавали нивото им на стрес, поради което започвали да търсят отговори на интересуващите ги въпроси в сферата на мистиката и езотериката, пише News.ru.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Предречено от Нострадамус: Конфликтът в Украйна ще е началото на Трета световна война през 2023 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЕВРОПА:

Кулеба: Украйна няма план Б в случай на прекратяване на помощта от САЩ

"Оцеляването на Украйна е важно за САЩ" : Промени ли Тръмп позицията си?

НА ЖИВО: Кризата в Украйна, 19.04 - Може ли Русия да нападне Полша?

Пробив в руски язовир, евакуират хиляди заради невижданите наводнения (ВИДЕО)

Предупреждение от Германия: Русия може да атакува страна от НАТО след 5 години

Заради готвен атентат срещу Зеленски: В Полша задържаха руски агент

Белгия обяви кога първите ѝ F-16 ще отидат в Украйна

Змия ухапа директора на зоопарка в Одеса (СНИМКИ)

ПАСЕ не признава легитимността на Путин: Обвини го в убийство на Навални и изтребване на народи

Арестуваха жена, звъняла на спешен телефон повече от 2000 пъти

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа