7 футболисти, които не обичат футбола

27501
7 футболисти, които не обичат футбола

Кристиан Виери

Бившият италиански национал прекара цялото си детство в Австралия, така че неговото увлечение по крикета не е изненада. Но шегата е в това, че Виери сериозно обмислял да стане състезател по крикет.

"За да съм честен, ще кажа, че не бях много добър във футбола. Обожавах крикета и, когато започнах да трупам успехи в детския отбор, мечтаех да стана новият Алан Бордер", призна Виери. За щастие на феновете на футбола, Кристиан реши да окачи на пирона не бутоните, а бухалката.

Стивън Айрленд

Отива в нощен клуб и се раздава там преди важен мач, лъже, че баба му е починала, за да избяга от националния отбор заради момичета, позира с наргиле и слага снимката в Туитър - Айрленд през цялата си кариера е доказвал, че футболът не му е най-любимото занимание.

Той си го и призна: Футболът е глупост. Не разбирам защо да съм обсебен от него". Но ние разбираме защо той се нуждае от футбола. Например, за да си купи Рейндж Роувър с розови джанти. На 29 години ирландецът все още е в играта, въпреки че седи на пейката в Стоук Сити.

Вижте кой е новият треньор на Реал Мадрид

Очакваната в последните два месеца новина за уволнението на Рафаел Бенитес от треньорския пост на Реал Мадрид е факт. Ръководствот...

Габриел Батистута

Легендата на Фиорентина и голмайстор на Аржентина инаги се е интересувал повече от нефутболните работи, отколкото от самата игра, която му донесе пари и слава. Алесандро Риалти, който помага на Батигол в написването на автобиографията му, си спомня:

"Най-важното за Батистута е, че той не прилича на останалите футболисти. Той е великолепен професионалист, който всъщност не обича футбола. Тръгвайки си от стадиона, той не иска футболът да докосва другите страни на живота му. Той е много чувствителен и умен човек. Когато работехме над книгата, той дойде при мен в офиса и пет дни ми разказва за своето семейство и живота в Аржентина. А когато дойде ред на футбола и кариерата му, той замълча и каза само: "Ей там има записи, погледнете ги".

Останалите четири футболисти вижте в Sportlive.bg!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят