Божинов: Не мисля за националния

3232
Божинов: Не мисля за националния

Нападателят на Виченца Валери Божинов не скри, че се надява да е част от плановете на националния селекционер Любослав Пенев, но на този етап "А" отбора не е на дневен ред за него, предаде БГНЕС.

В последните седмици той демонстрира добра форма и отбеляза три гола за новия си тим. В интервю за "Преди банята" по ТВ7 Божинов заяви, че сега е концентриран изцяло върху изявите си в Серия "Б" и иска да вкара още много голове до края на сезона. "Искам да мисля преди всичко за Виченца. В понеделник ни предстои важен мач с Бари. Трябва да си върша работата добре, а това означава да вкарвам голове. После ще мисля за повиквателните. Важно е да радвам феновете с играта си и да остана жив и здрав", сподели Божинов.

Той си припомни и за времето, когато носеше екипа на Ювентус. "Усещането е неповторимо. Публиката в Италия е уникална. Помня как са ме замеряли с яйца, на повечето стадиони в Серия А феновете приемат футбола на живот и смърт. Шампионатът е уникален и до края може да се случи всичко. Феновете в България има още какво да видят до края на сезона", смята нападателят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят