Бразилия в ужас! Как ще се справи с проституцията на Мондиала

10437
Бразилия в ужас! Как ще се справи с проституцията на Мондиала

Проституиращи непълнолетни момичета и момчета в Бразилия хвърлят в ужас правителството, как ще се справи с проблема. Световното първенство по футбол подлага на изпитание и неправителствените организации в страната, а и тези извън нея, заради опасността от развихрящата се проституция. Страхът идва от милионите фенове, които ще залеят стадионите и заведенията в 12 те града домакини на Мондиала. Така Световното би могло да има потресаващи последици за държавата.

Бразилски власти взимат мерки и се опитват да запазят имиджа на страната. Вече е започнала реализацията за специален план чрез затягане на мерките и правилата на фирми, занимаващи се с проституция.

Кампанията „Това е наказание“ предупреждава за секс със 17 годишни

В опит да се справи със сексуалната експлоатация на деца по време на Световното първенство по футбол, което започва на 12 юни, базирана...

Над 2000 уеб сайтове са насочени към дейността на проститутки. Жриците на любовта са заплашени с присъди за затвор. А техните работодатели със сериозни глоби заради рекламни карета в телефонни кабини. Най-големият ужас на властите е заради прогнозирания бум на детската проституция и секс.

Някои от НПО-тата също правят кампании. Те искат прекратяване на насилието срещу жените. Според тях световното първенство само ще увеличи видимостта на някои форми на експлоатация".

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com