Циркът със статуса на Петкович в Лацио не е приключил

15211
Циркът със статуса на Петкович в Лацио не е приключил
Снимка: Getty Images/Guliver

Бившият треньор на "Лацио", Владимир Петкович, обяви, че все още той е реалният наставник на италианския тим, въпреки назначението на Еди Рея, което обаче още не е оповестено официално.

На 30 декември "орлите" от Рим бяха поети от Еди Рея, но римският клуб не съобщи официално на футболната общественост, а това стана ясно чрез снимки, публикувани в официалния сайт на тима, на които се вижда, че Рея работи с отбора.

"Чувствам се горд, че продължавам да бъда треньор на "Лацио", каза Петкович, който чрез своя адвокат информира президента на отбора - Клаудио Лотито, че иска разговор с него, за да се изясни неговия статус.

Петкович направи това изказване, след като разбра, че шефовете на "Лацио" ще повдигнат обвинение срещу него за нарушаване на договора, тъй като на 23 декември е парафирал сътрудничество с футболната федерация на Швейцария. Петкович беше спряган за селекционер на националния отбор на швейцарците от юли тази година.

Скандалният треньор казва още, че навреме е съобщил на президента на "Лацио" за подписания договор с федерацията на Швейцария. Италианският тим ще играе в елиминационната фаза на Лига Европа, срещу българския шампион "Лудогорец", информира БГНЕС.

Алегри заяви, че напуска Милан в края на сезона

Пред "Скай Италия" той каза, че това е последната му Коледа начело на тима. "Последните четири месеца бяха катастрофални. През 2014 го...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят