Иниеста се страхува от тежък жребий за Барселона

12838
Иниеста се страхува от тежък жребий за Барселона

Един от най-добрите състезатели на “Барселона”, Андрес Иниеста, мисли, че днес тимът му ще изтегли  доста тежък жребий. От 13.00 часа българско време ще се състои жребият за елиминационната фаза в Шампионска лига. Час по-късно ще се тегли и този за Лига Европа. Церемонията ще се проведе в централата на УЕФА в Нион.

Надеждите на Иниеста по случая са, неговият отбор да избегне “Байерн Мюнхен”, “Челси”, “Дортмунд”, “ПСЖ” и “Манчестър Юнайтед”, но в общи линии който и да им се падне няма да е лесно.

Иниеста към Юнайтед: Няма да стане

В полезрението на предстоящите трансфери поапда и името на завездата на „Барселона“, която можело да си тръгне в посока &bd...

“Срещу всеки отбор, който ни се падне ще е трудно. Сигурното е, че в един от двата двубоя ще имаме предимство, че играем на собствен терен. Относно договора ми мога да кажа, че преговорите вървят добре. Ако не подпиша до края  на годината, то това ще стане в началото на следващата”, казва Иниеста пред Mundo Deportivo.

“Каталунците” утре приемат “Картахена” в реванша от “Копа Дел Рей”. В първия двубой “Барселона” спечели с категоричното 4:1. А този уикенд се изправят срещу “Хетафе” в последен сблъсък от испанското първенство преди зимната пауза.

Тейо: Снощи доказахме, че няма криза в Барселона

Нападателят на "каталунците" е във възторг от разгромната победа снощи над "Селтик" с 6:1, в последния мач от груповата фаза на Шампион...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com