Иниеста: Ще бъде невероятно, ако успеем да спечелим титлата в последния кръг

5669
Иниеста: Ще бъде невероятно, ако успеем да спечелим титлата в последния кръг
Снимка: Getty Images/Guliver

Халфът на Барселона Андрес Иниеста заяви, че предстоящият последен мач от сезона срещу Атлетико Мадрид е истинският финал за каталунците.

„Ще бъде невероятно, ако успеем да спечелим титлата в последния кръг. Ние сме уверени на 200% във възможностите си. Това е нашият финал. Знаем, че трябва да спечелим, защото Атлетико Мадрид е един много силен отбор. Най-добрата възможност се открива пред нас. Може да станем шампиони на нашия стадион. Цялата година ще се състои в 90-те минути, които ще изиграем срещу Атлетико“, коментира Иниеста.

Адриан: Видя се, че испанската лига е най-силната в света

Нападателят на Атлетико Мадрид Адриан Лопес обяви, че последните резултати ясно са показали класата, която притежава испанското пър...

„Мисля, че няма значение с колко точки ще станеш шампион. Ще бъде невероятно, ако успеем да спечелим титлата в последния кръг. Това се случва веднъж в живота. До този момент пред нас не се е откривала такава възможност да станем шампиони в последния кръг, в последния момент“, добави халфът.

„Атлетико Мадрид може би заслужава повече да спечели титлата. Ние също заслужаваме да вдигнем трофея. Пред нас се открива невероятна възможност и ние трябва да се възползваме от нея. Длъжни сме да спечелим и да зарадваме нашите привърженици“, продължи футболистът на Барселона.

„Когато един отбор спечели титлата, сезонът не може да бъде лош. Ако спечелим, ще бъде изключително щастливи. Всичко зависи от нас. Херардо Мартино заслужава да спечели титлата заради всички удари, които понесе“, каза още Андрес Иниеста.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят