Официално: Бербатов е футболист на Монако

33691
Снимки:

Димитър Бербатов вече е футболист на Монако. В последните часове преди затварянето на януарския трансферен прозорец бившата звезда на Манчестър Юнайтед и Фулъм беше пратен да играе за тима от френската Лига 1 под наем. Новината съобщи пред gong.bg личният мениджър на футболиста Емил Данчев.

Подробности по трансфера ще има в близките дни.Преминаването на Бербатов в Монако се очакваше, след като по-рано днес той премина медицински прегледи в Кралството и уточни личните си условия по договора.

Фулъм си осигури заместник на Бербатов

Отборът на Фулъм финализира трансфера на нападателя Константинос Митроглу и гръцкият национал вече е играч на "котиджърс", потвърдиха о...

Димитър Бербатов трябва да запълни дупката, оставена от контузения Радамел Фалкао в състава на италианския треньор Клаудио Раниери. Има голяма вероятност дебютът на българина за новия му тим да се състои още на 9 февруари в голямата битка между Монако и Пари Сен Жермен.

През последния месец името на Димитър Бербатов беше спрягано за редица клубове. Най-тиражираните слухове сочеха, че българинът може да премине в Арсенал или Тотнъм. В крайна сметка дестинацията се оказа съвсем различна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят