От Реал искали Челси на финала

8317
От Реал искали Челси на финала
Снимка: Getty Images/Guliver

Съперникът на Реал Мадрид на финала за Шампионската лига в Лисабон е ясен и той се казва Атлетико Мадрид. Футболистите на Кралския клуб обаче са стискали палци да се изправят срещу Челси, предава Marca. А причините са ясни. Играчите на „белия балет“ са изпитвали сериозно желание да се изправят срещу вече бившия си треньор Жозе Моуриньо.

Както е известно, Специалния, който сега оглавява тима от „Стамфорд Бридж“, се конфронтира открито с някои от лидерите на Реал Мадрид, а враждата им излезе наяве в края на престоя му на „Сантяго Бернабеу“. Запознати споделят, че „белите“ играчи са се надявали на сладък реванш срещу португалеца, въпреки че през лятото мадридчани вече се срещнаха с Единствения на турнира в САЩ.

Атлетико води с 4-1 победи във финали срещу Реал

Феновете на испанския футбол са в еуфория от предстоящия финал в Шампионската лига между мадридските съперници Реал и Атлетико. Привър...

Освен това, има и още една причина играчите на Реал да са се надявали „сините“ от Лондон да стигнат до решителния мач. Според футболистите на Реал би изглеждало доста по-приемливо да загубят финал от Челси, отколкото от Атлетико Мадрид, който достига едва за втори път в историята си на финал за Шампионската лига.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com