Тони Кроос разочарова много отбори - остава в Байерн

9102
Тони Кроос разочарова много отбори - остава в Байерн

Преди няколко седмици новият президент на Байерн Мюнхен Карл Хопфнер сподели пред списание "Кикер", че клубът няма намерение да изпълни финансовите изисквания на Тони Кроос. Футболистът му отговори пред вестник "Билд".

"Трябва да приема и да уважа решението. Но честно казано не съм предполагал, че шефовете ще решат друго, след като в началото на годината отказах офертата на клуба".

Мечтан трансфер за Манчестър Юнайтед е на път да стане реалност

Манчестър Юнайтед се е договорил с Байерн Мюнхен за трансфера на Тони Кроос, пише вестник Експрес. "Червените дяволи" се интересуват о...

Както е известно, двете страни не могат да се разберат за удължаване на изтичащия на 30 юни 2015 година договор на полузащитника.

Сега Кроос взима около 4.5 милиона евро на сезон при баварците. Клубът му предлага 6 милиона евро, но халфът иска да получава поне 8 милиона евро, твърди списание "Шпорт Билд". Самият Хопфнер допълни, че ще има нови срещи с Кроос и неговият агент.

"Ще бъда много изненадан, ако разговорите с ръководството са за мой трансфер през лятото, тъй като до момента шефовете винаги казваха, че в никакъв случай няма да се разделят с мен преди изтичането на договора ми. Имаше много спекулации, но трансфер в Манчестър Юнайтед не е и не е бил актуална тема за мен."

"Смятам, че ще играя в Байерн и през следващия сезон. Сега искам да се концентрирам изцяло върху световното първенство по футбол," завърши своя коментар Кроос.

Събудили звезда на Байерн за допинг проверка в 6:30ч.

Полузащитникът на Байерн Мюнхен Тони Кроос е бил събуден в 6.30 часа сутринта местно време за изненадваща допинг-проверка. Това призна...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят