Ласки България ЕООД – Лидер на пазара в продажбата на специализирана комунална техника

962
Ласки България ЕООД – Лидер на пазара в продажбата на специализирана комунална техника
Снимка: laski.bg

ЛАСКИ БЪЛГАРИЯ ЕООД стартира своята дейност през 2010 година и вече повече от 12 години се е доказала като лидер на пазара в България при продажбата на Професионална Комунална Техника. Фирмата е ексклузивен представител за Република България на световно известната Чешка компания LASKI s.r.o., която има над 25 години опит в производството на Професионална Комунална Техника, специализирана в четири основни категории: Дробилки за клони, Листосъбирачи, Пънорезачи и Каналокопатели. Компанията изнася своите машини в над 52 страни по Света. Ласки България като част от групата на LASKI s.r.o. ежегодно участва на изложения за селскостопанска и градинска техника навсякъде по света. През годините компанията е доставила техника в над 60 български общини , участва и печели редица обществени поръчки. Доставя сервизира и поддържа техника на едни от най-големите български компании като: ЧЕЗ, ЕНЕРГО ПРО, АГРОПОЛИХИМ, ДЕВНЯ ЦИМЕТ, ЛУКОЙЛ АД, ФОРТ НОКС, АВТОМАГИСТРАЛИ, ПЪТИЩА И МОСТОВЕ, ГОРСКИ И ЛОВНИ СТОПАНСТВА и много други. Компанията е изградила мрежа от дилъри и сервизи в 6 големи града на територията на страната, също така поддържа и мобилен сервиз на територията на цялата страна.

В нашият сайт www.laski.bg може да разгледате всички наши модели, клипове, цени, актуални новини за нашата иновативна 100 % електрическа дробилка за клони, за бъдещите разработки на компанията LASKI s.r.o.

Дружеството LASKI, s.r.o е основано през 1992 г. Неговите основни дейности са съсредоточени върху производството на машини, предназначени за професионални общински предприятия и продажби на двигатели с вътрешно горене. През последната година компанията основно се е заела с разработването на напълно автономна електрическа дробилка за клони, електрическа фреза за пънове, електрически листосъбирач и електрически каналокопател. Смятат, че производството на електрическа комунална техника е бъдещето и тя все повече ще се налага на пазара през следващите години. Производството се намира в Чешката република, а продуктите Laski се изнасят в 50 страни по света, като Австралия, Чили, Индия, Русия, САЩ, но най-големият пазарен дял заемат държавите от Европейският Съюз. Продажбите на компанията за износ достигат около 90% от общата продукция на компанията. Нашите продукти отговарят на всички приложими екологични изисквания, европейски стандарти, наредби и директиви, а отскоро огвоварят също така на сертификата за съответствие на АООС на САЩ.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ГРАДИНАРСТВО:

Ето тайната при засаждане на домати, за да имате УСПЕХ

5 техники за супер реколта от малини: ще събирате плодовете в кофи

Кога и как да засадите ЛУК в домашната градина?

Как да подхранваме разсада от домати, пипер и патладжан: Не само с азот, фосфор и калий

Сортовете хортензия, които могат да растат на сянка

Поливане на доматите - кога и как се прави

Може ли да се торят малините с пепел?

Торенето на гроздето с тази съставка е огромна грешка

Грешки, които карат орхидеята да пожълтее и да загине

Колко дни след цъфтеж узряват доматите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com