Спокойствие за хармоничен жизнен тонус и разтвора HeartTonic

10966
Спокойствие за хармоничен жизнен тонус и разтвора HeartTonic
Снимка: unsplash.com

HearтTonic е натурален разтвор с екстракт от кората, смолата и листата на дива лиственица, която е богата на венециански терпентин, Витамин C, етерични масла, дъбинни вещества, антиоксиданти и полифеноли. Производителят на био-козметичните капки наскоро обяви, че тяхното главно предназначение е да въздействат положително на жизнения тонус и да благоприятстват спокойствието и радостта от живота. Клиентските коментари и мнения, споделени по онлайн форумите за природосъобразен начин на живот, считат основните съставки и техният произход за напълно автентични, тъй като не се споменава наличието на неприятни странични ефекти и противопоказания. Те дават високи оценки и добри отзиви за продукта и поради достъпната му цена в България.

Био-козметичните капки с екстракт от дива лиственица ХартТоник се заявяват за поръчка и доставка чрез оставяне на някои лични данни (име, актуален телефонен номер) в бланка на официалния уебсайт. Не присъстват като предложения в каталозите на онлайн порталите за продажба (Amazon, eBay, eMag), нито пък в тези на аптеките. Потребителите следва да очакват прозвъняване от представител на дистрибутора с цел уточняване на детайлите около доставката. Причинените от прекомерно количество стрес заболявания, каквото е хипертонията (високите нива на кръвното налягане), зачестяват в последните няколко години. Начините за превенция и противодействие на тази тенденция включват балансирано хранене, редовната физическа натовареност и гимнастика за дишане.

Натурални Методи за Противодействие на Високото Кръвно Налягане

Кардиолозите са стигнали до общо заключение, че хората, които страдат от високо кръвно налягане следва да извършват поне 30 минути активна физическа дейност всеки ден, за да могат да тушират симптомите на хипертония. Нездравословният начин на живот се води една от основните причини за появата на високото кръвно налягане, което води до трайно стесняване на стените на кръвоносните съдове, а в някои от по-тежките случаи – до образуването на шлаки и увеличаване на риска от инфаркт или инсулт. Ежедневният стрес покрай работните и семейни задължения също е главен фактор за възникването на подобен вид оплаквания.

Експертите съветват да се започне с леки промени и да се премине към по-генерални, които да благоприятстват успокояването на ритъма на сърцето и хармонизирането на функционирането на цялата сърдечно-съдова система. Страдащите от наднормено тегло, например, следва да ограничат консумацията на полуфабрикати, пържени изделия, рафинирани захари и вредни мазнини. Пристрастените към никотина пък трябва да направят всичко възможно, за да намалят цигарите или да ги откажат.

Ето още няколко добри препоръки:

- Консумацията на твърд алкохол трябва да се сведе до 30 мл. за мъжете и 20 мл. за жените. Виното е разрешено до 2 чаши от по 120 мл., тъй като е наситено с антиоксиданти спомага за работата на сърцето.

- Консумирайте поне 400 гр. плодове и зеленчуци дневно.

- Солта не трябва да надвишава 6 гр. дневно.

- Комбинирайте 1 с. л. мед с 1 ч. л. пчелен прашец и ги яжте сутрин на гладно.

- Пийте по ½ чаша чай от жълт кантарион по 3 (три) пъти дневно.

Кои Храни Са Полезни При Хипертония?

Хората, страдащи от прекомерно високи нива на кръвното налягане, следва да се стремят да избягват твърд алкохол, животинска мазнина, рафинирани захари, сладкарски и тестени изделия, маргарин, млечни продукти с висока масленост, тъмно месо, черен дроб и месни бульони. Те трябва да се фокусират повече на плодовете и зеленчуците в своите храни.

Конкретните изделия, които са препоръчителни за тях, са:

- Нискомаслено прясно мляко – счита се, че то намалява риска от високо кръвно налягане с от 3% до 10%.

- Спанак – основен представител на зеленолистните зеленчуци, който е наситен с белтъчини, въглехидрати, витамините А, В1, В2, В6, РР, С и К.

- Слънчогледово семе – богати на магнезий и калий, които нормализират нивата на кръвното.

- Банани – съдържат калий, който помага за хармоничното функциониране на сърдечно-съдовата система.

- Чист черен шоколад – можете да прибавяте по няколко парченца като десерт към всяко ястие, което консумирате.

Как Се Ползват Капките за Повлияване на Жизнения Тонус ХартТоник?

Производителят съветва потребителите да се придържат към добрите препоръки за безопасно ползване на био-козметичния разтвор за благоприятстване на усещането за спокойствие и удовлетвореност от живота, за да не възникнат противопоказания. Към момента не са налични данни за възможни странични реакции, а повечето клиенти споделят позитивни впечатления и мнения за продукта. Те отчитат достъпната му цена като предимство, а също и натуралните екстракти от кората, смолата и листата на дива лиственица.

Капките за положително въздействие върху жизнения тонус и благоприятстване на усещането за хармония и спокойствие HeartTonic се прилагат по следния начин:

1) Взема се ½ ч. л. от разтвора и се смесва с 1 ч. л. мед, а после се разтварят в чаша с вода.

2) Максималният прием е до 4 (четири) пъти на ден близо 30 минути преди хранене.

3) Следва да се пие поне 3 (три) месеца.

Желаещите да опитат продукта могат да го направят, попълвайки бланка на официалната уеб страница на био-козметичния продукт. Те следва да оставят свой актуален телефонен номер за връзка с дистрибутора. Плаща се при вземане на продукта, а текущата промоционална кампания позволява той да бъде взет с -50% отстъпка от автентичната му цена.

Не Давайте на Стреса Да Ви Превземе!

Повечето заболявания са причинени от прекомерното количество напрежение, което има в нашето ежедневие. Старайте се да отделяте повече време на себе си и близките си, за да намалете риск от такива. Бъдете щастливи и спокойни в кожата, която носите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЗДРАВЕ:

Може ли да се ядат ягоди при диабет

Лекар: Ако имате диабет, НЕ яжте тези плодове

Закуската, която ще ви подмлади

Лекар: Тази фраза издава началото на деменция

Експерти: Тези 9 храни пречистват кръвоносните съдове

Лекари: Тези 2 симптома може да са ранен признак на Паркинсон

Очите ви сълзят без причина: Ето какво може да го предизвиква

Тези напитки водят до проблеми със сърцето и висок холестерол

Важна информация за коклюша: Опасен и силно заразен

Кои чайове ще ви помогнат в борбата с напълняване

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Може ли да се ядат ягоди при диабет
Може ли да се ядат ягоди при диабет

Един от подходящите плодове за диабетиците са ягодите. Гликемичният индекс (индикатор, който отразява скоростта на увеличаване на глюкозата...