Таня Андреева ориса Сияна - бебето на настоящата година

28686
Таня Андреева ориса Сияна - бебето на настоящата година
Снимка: БГНЕС

Министърът на здравеопазването Таня Андреева ориса бебето на настоящата година - Сияна от село Николаево, която се роди във Варна в първата минута на Нова година.

Да бъде здрава, умна, смела, да има щастлив живот и когато един ден се обърне назад, да не съжалява за нито един миг от него. С тези думи Андреева ориса "Бебето на годината", което проплака в ръцете на д-р Ина Цонева. Орисницата окичи момиченцето и със сребърния медальон, символ на кампанията „Бебе на годината", която се организира за 26 пореден път.

Таня Андреева: Топим се с по 7 души на ден

Демографската криза е факт, топим се с по 7 души на ден. Това заяви министър Таня Андреева по време на конференция за иновации в репрод...

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров връчи Акта за раждане на родителите на момиченцето. Областният управител на Стара Загора Живка Аладжова дари Сияна със златен медальон на Божията майка и пожела тя винаги да я закриля.

Общо със 179 повече са бебетата, родени в старозагорската болница през миналата година в сравнение с 2012 година. Това е добър знак, но още по-добър е, че първото бебе е момиче, защото това бележи една плодородна и мирна година, посочи доц. д-р Миролюба Тодорова, ръководител на АГ клиниката.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Здравеопазване