10 неща, които ще накарат МЪЖА ОВЕН да съжалява, че ви е изпуснал

18659
10 неща, които ще накарат МЪЖА ОВЕН да съжалява, че ви е изпуснал
Снимка: iStock

Овенът е може би най-импулсивният знак в зодиакалното колело. Мъжът Овен бързо се пали, когато има цел, но и също толкова бързо угасва, когато я постигне. Това е особено вярно, когато става въпрос за връзките и за техния край. На този човек може да му се струва, че ще продължи живота си бързо след края на връзката, но след това има вероятност да се замисли дали наистина иска това. Ето защо, ако искате да накарате мъжа Овен да съжалява, че ви е загубил, има няколко неща, които трябва да направите:

1. Съсредоточете се върху себе си

Трябва да изоставите идеята да го преследвате и да се концентрирате изключително върху себе си, ако искате да го накарате да съжалява. Задължително е да му предадете колко много е изпуснал, като е престанал да бъде част от вашата приказка след раздялата.

2. Използвайте правилото “без контакт”

Това правило е точно това, което звучи - трябва да се въздържате от контакти с бившия си за определен период от време. Това означава абсолютно никакво взаимодействие, включително никакви срещи лице в лице, текстови съобщения, телефонни разговори, имейли или съобщения в социалните мрежи. Просто отклонете вниманието си от всичко това.

Никога не тръгвайте с рогата напред срещу зодия Овен - ето какво ще се случи

3. Избягвайте споровете

Мъжете Овен ненавиждат конфронтацията във взаимоотношенията и всеки, който се опитва да упражнява власт над тях. Просто го оставете на мира и се оттеглете. Макар че това може да постави на изпитание търпението ви, подобно поведение в крайна сметка ще го накара да копнее за вас.

4. Дайте му малко пространство

Овенът се радва на вниманието и общуването на партньора си, когато става въпрос за запознанства и връзки. Затова не се свързвайте с него веднага след раздялата поне няколко седмици, за да го накарате да съжалява, че ви е отрязал. Този мъж в крайна сметка ще копнее за любовта и вниманието на партньора си.

5. Публикувайте снимки в социалните мрежи

Най-добрият подход да накарате един мъж Овен да ревнува от раздялата си с вас е да го накарате да съжалява за нея, като споделяте радостни снимки от прекрасния ви живот в социалните мрежи. В крайна сметка той ще ви потърси, особено ако публикувате онлайн често.

10 неща, които трябва да знаете, за да привлечете вниманието на жената Овен

6. Преследвайте страстта си

Докато сте разделени, разширявайте перспективите си, за да събудите любопитството на Овена. Следвайте страстта си, като същевременно усвоявате нови умения. Дайте приоритет на личностното развитие и израстване, като същевременно се забавлявате и оценявате начина си на живот. 

7. Направете промяна във външния си вид

Да изглеждате добре е друга отлична стратегия за подбуждане на ревност у бившия ви Овен. Нищо не действа така, както да дадете на хората да разберат какво им липсва. Това може да включва поддържане на форма, подлагане на трансформация, обличане, експериментиране с нов стил или подстригване.

8. Проявете благодарност

Важно е да изразите благодарност както за това, което сте имали с бившия си Овен, така и за това, което притежавате в момента. Те предпочитат да бъдат оценявани за усилията им. 

Интересни факти за зодия Овен, които не се срещат при никой друг

9. Повишете самочувствието си

Направете така, че да се чувствате изключително добре. Целта е да повишите чувството си за собствена стойност, така че да се гордеете с това, което сте. Да бъдеш уверен в себе си е привлекателно! Правете и се занимавайте с дейности, които ще повишат самочувствието ви. Хората, които притежават такава увереност в себе си, се харесват на Овните.

10. Автентичността е ключът

Мъжът Овен намира искреността и неподправеността за привлекателни качества. Не се опитвайте да бъдете някой, който не сте, дори когато се опитвате да му угодите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои зодии ще са "близки с тъгата" днес - неприятни спомени ще изплуват

Господари на парите - Съдбата е избрала 4 зодии в събота!

На 20-ти април: Числото 20 ще накара 4 зодии да летят от щастие!

Съвет за всяка зодия за днес, 20 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 20 април 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 20 април 2024

5 зодии, които винаги имат голям късмет

20-ти април: Първи по късмет ще са Везните, а по пари Телците

Дневен хороскоп за 20 април 2024 г.

Фаза на Луната на 20 април 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com