10 неща, които ще накарат МЪЖА ТЕЛЕЦ да съжалява, че ви е изпуснал

11968
10 неща, които ще накарат МЪЖА ТЕЛЕЦ да съжалява, че ви е изпуснал
Снимка: iStock

Мъжете Телец са практични и земни, но могат да бъдат и изключително упорити. Освен това щом веднъж са взели решение за нещо, те няма да променят мнението си. Ако смятат, че не сте подходящият човек за тях, няма да се замислят дали да ви напуснат. Ето защо, за да накарате един мъж ТЕЛЕЦ да съжали за решението си, трябва да сте много упорити и внимателни. Ето 10 неща, които ще ви помогнат. 

1. Съсредоточете се върху развитието си

Прекарайте времето след раздялата, за да се преобразите и да разпалите отново страстите си. Мъжът Телец оценява и е привлечен от жени, които са интелигентни, трудолюбиви, самодостатъчни и уверени в себе си. Няма да му липсвате, ако не мисли за вас като за човек, с когото желае да бъде.

2. Придържайте се малко към него

Макар че мъжът Телец понякога проявява признаци на притежание и/или контрол, той също така няма нищо против партньори, които притежават тези черти. Те обичат да са в постоянен контакт с любимия си и понякога могат да станат прилепчиви. Ето защо, когато започнат да ви игнорират, дълбоко в себе си те са много отчаяни за вашето внимание.

3. Покажете постиженията си

Джентълменът Телец оценява постоянството и продължителните усилия. Напълно разбираме импулса да си останете вкъщи и да гледате телевизия, докато ядете десерти след разбито сърце. Но може да обърнете лесно играта в своя полза. Отидете и преследвайте значима цел, така че вашият мъж Телец да я види и да съжали, че е изпуснал тази силна жена.

Кои зодии си подхождат в любовта и са идеалните партньори един за друг?

4. Облечете се, за да направите впечатление

Луксът и красотата се харесват на мъжете Телец. Стилът на Телеца несъмнено е такъв, че е незабравимо изтънчен и привлекателен. Ето защо, ако постоянно представяте най-доброто от себе си, вашият мъж Телец ще съжалява, че ви е напуснал.

5. Обсъждайте бъдещето с него

Мъжете Телец търсят сигурност и стабилност. Ето защо, след като сте сигурни в плановете си за бъдещето и неговото участие в тях, е възможно той да промени мнението си и да съжалява, че ви е загубил, след като осъзнае вашата отдаденост към него.

6. Винаги ухайте добре

Добрите аромати са привлекателни за мъжа Телец. Този мъж има превъзходен вкус към всичко чувствено и ароматно, тъй като е знака на красотата и лукса. Ето защо, ако имате характерен парфюм, не забравяйте да го носите следващия път, когато посетите партньора си Телец.

Разберете кои са зодиите, между които любовта е неизбежна

7. Не бързайте

Поради нежеланието си за промяна и гъвкавост мъжете Телец често не могат да продължат напред. Те са упорити и няма да отстъпят, след като веднъж са взели решение. Тъй като той се нуждае от време, за да се успокои, трябва да запазите търпението си. Уверете го, че ще подкрепите избора му, независимо какъв е той, и че той разполага с цялото пространство, което му е необходимо, за да го изгради.

8. Продължавайте да го подкрепяте

Не се измъквайте просто така от живота му, след като сте се споразумели за окончателните условия. Продължавайте да бъдете негов приятел в трудни моменти и да го подкрепяте, ако искате този мъж да съжалява, че ви е загубил. Възможно е Телецът да стане по-спокоен за ново ниво на близост с вас, след като наистина достигнете до подходяща допирна точка.

Кои са най-страхливите зодии в любовта?

9. Накарайте го да мисли за щастливите дни

Напомнянето на мъжа Телец за забавните моменти, които сте споделяли, също може да го накара да мисли за вас. Не спирайте да припомняте най-красивите моменти, които сте споделяли, включително големи и малки моменти на любов и привързаност.

10. Оценявайте усилията му

Мъжете Телец търсят признание за постиженията си. За него ще бъде по-лесно да се промени, ако сте му правили комплименти всеки път, когато го видите или разговаряте с него.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

25 април: Везните ще се събудят късметлии, а Скорпионите червиви с пари!

Дневен хороскоп за 25 април 2024 г.

Фаза на Луната на 25 април 2024 г.

Кои зодии ще полетят от щастие в началото на май?

Кои зодии запазват детското в себе си през целия си живот?

Кои зодии "ни се водят, ни се карат" - страшно твърдоглави са!

Ретроградният Меркурий ще е до края на седмицата за 4 зодии!

Кои зодии да се готвят за "удар под кръста" днес?

В Сряда щом вали - за кои зодии ще е на пари?

На 24-ти април: Числото 24 ще направи празничен деня на 4 зодии!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com