10 неща, които трябва да знаете, преди да излизате с Риби

13879
10 неща, които трябва да знаете, преди да излизате с Риби
Снимка: iStock

Рибите с удоволствие ще ви задават въпроси, за да научат повече за вашите симпатии, странности и вкусове. Те ще ви тласнат по-далеч, отколкото някога сте си представяли, че е възможно, тъй като са страстни, яростни и много интелигентни. Така че да се срещате с такъв отдаден любовник може да бъде истинско удоволствие. Такъв човек ще ви предостави нова перспектива за живота и ще ви научи, че понякога си струва да се борите за една връзка, дори когато е трудно. Връзката ви с този воден знак ще ви накара да се влюбите още повече в себе си и в своя потенциал! 

Прочетете нататък, за да научите някои интригуващи факти за тях, които трябва да знаете преди срещата си. Въпреки че чувствата ви изглеждат противоречиви, от решаващо значение е да бъдете открити, честни и ясни, докато общувате, за да чуете, че всичко върви добре.

1. Те искат амбициозни и ориентирани към цели любовници

Рибите искат партньорът им да се развива и очакват от него да допринесе с най-доброто от себе си за партньорството. Дори това да означава да прекарват времето си разделени, те ще ви насърчат да се стремите към повишение, да отделяте повече време във фитнеса или да преследвате житейска цел, която сте си поставили.

2. Физическата близост и взаимната химия са важни за тях

Физическата, духовната и интелектуалната сфера са сложно преплетени за Рибите, а в романтичните взаимоотношения физиката играе важна роля в изразяването на любовта. Когато са напълно влюбени, Рибите могат да бъдат изключително чувствени.

Зодиите, които много скоро ще загубят ума си от любов

3. Те бягат от претенциозни любовници

В една връзка Рибите изискват пълно присъствие и всякакъв вид нечестност ги обижда особено много. Рибите очакват пълна честност и я получават в замяна.

4. Настроенията им са като на влакче в увеселителен парк

За да отиде на среща, Рибите трябва да са в подходящото настроение, затова е по-добре да отложите срещата, ако се обадят, че не са в настроение. Тъй като Рибите се ръководят от емоциите си, това не е издънка; по-скоро ужасното настроение често се равнява на лоша среща.

5. Те обичат разговорите от сърце

Споделянето на някои от любимите ви места с Риби е сигурен начин да ги спечелите. В началото Рибите могат да изглеждат мълчаливи и често се чувстват по-сигурни, когато партньорът им започва разговор, особено в началния период на ухажване.

6. Те са предпазливи

Въпреки че човекът Риби може да изглежда дистанциран или откъснат, той може просто да се опитва да пази емоциите и сърцето си. На мъжа Риби може да му е трудно да се отвори напълно, ако крие части от себе си, затова го накарайте да се чувства достатъчно сигурен, за да говори.

7. Обичат да говорят за детството си

Те ще се отворят за детството си, ако демонстрирате привързаността си към семейството. Поканете ги в дома си и споделете някои от вашите спомени.

Зодиите, които ще изберат любовта пред парите

8.  Ще вземат предвид гледната точка на любимия за всички житейски решения

Дори малките решения, като например къде да купят дрехи или подаръци, се вземат с оглед на перспективата на половинката им, тъй като те постоянно се опитват да направят избора, който е най-добър за всички страни.

9.  Те омаловажават ревността си

Въпреки че мъжът Риби може да има склонност към ревност, да се възползвате от тази черта не е начинът да спечелите любовта му. Мъжете Риби не обичат да играят игри.

10. Те ви правят по-добър човек

Когато са влюбени, Рибите са страстни, интензивни и уникални. Във връзката с Риби ще изпитате всичките си емоции, включително негативните, и ще се превърнете в по-добър, по-честен човек.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Дневен хороскоп за 8 май 2024 г.

Приемат всичко лично: топ 5 на най-раздразнителните зодии

Какво означава да имате асцендент Скорпион

Кои зодии си подхождат най-много с Козирог

Как да спечелите всеки мъж според зодията му

Как показват любовта си различните зодии

Как изневеряват мъжете според зодията си

Кои са най-неподходящите зодии за Скорпион

Кои са най-отблъскващите черти на зодия Дева

Новолуние в Телец на 8 май 2024 г. - пет правила, които да спазите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com