10 неща, с които ще привлечете жената ДЕВА

17611
10 неща, с които ще привлечете жената ДЕВА
Снимка: iStock

Шестият звезден знак на зодиакалното колело, Дева, се управлява от планетата Меркурий. Жената с този зодиакален знак е доста нежна, грижовна и любяща. Тя обича да организира повече от всичко друго и е известна като перфекционист, тъй като обожава да изпълнява задълженията си с максимална прецизност. Очите ѝ обръщат внимание на детайлите, а обсебената ѝ от чистотата душа е изключително внимателна към поддържането на заобикалящата я среда в изряден вид.

Жената Дева е упорита, практична, скромна и притежава висока интелектуална сила, тъй като принадлежи към устойчивия космически елемент Земя. Тя също така е избирателна и остра наблюдателка, която търси дългосрочен ангажимент и е много конкретна, когато става въпрос за избор на партньор. Продължете да четете, за да научите 10 брилянтни начина да накарате тази жена да се влюби във вас.

1. Създайте дълбоко приятелство

Жените Дева ценят бавния и стабилен подход. Преди да се гмурне в пределите на обвързването, тази фатална жена иска дълбоко да обмисли личността ви. Тя би предпочела да се чувства комфортно с вас и затова трябва да започнете с установяването на топла и приятелска връзка, за да преминете плавно към нещо повече.

Какво да направите, за да спечелите мъж носител на зодия Дева?

2. Поемете инициативата

Тази земна девойка е срамежлива и би изчакала вие да направите първите ходове. Не бъркайте нейната срамежливост с незаинтересованост. Правете малки стъпки, за да ухажвате тази традиционна и прагматична жена. Бъдете сигурни в стъпките си и не подбирайте неща, които са твърде кичозни. Жената Дева може да бъде привлечена чрез интелектуално значими предмети и увереност.

3. Бъдете състрадателни и грижовни

Девата предпочита мекото романтично докосване пред всякакъв вид страстни сексуални следи. Докато водите разговор с това момиче, опитайте се да й покажете меката си страна и бъдете добросърдечни и хумористични. Заплахата и Девите са две противоположни дупки; подобни груби действия само ще я отблъснат от вас. Вместо това се опитайте да спечелите доверието ѝ.

4. Опитайте се да водите остроумни разговори

Над всичко, Жената Дева ще се развълнува чрез интелектуални разговори. Всичките ви сладки приказки и добър външен вид ще отидат напразно, ако не желаете да се свържете с нея на мозъчно ниво. Говорете с нея за текущи събития, наука, изкуство и музика. Питайте за нейните страсти, цели и мотиви и се опитайте да поддържате разговора вълнуващ.

10 неща, които ще накарат МЪЖА ДЕВА да съжалява, че ви е изпуснал

5. Погрижете се за външния си вид

Като перфекционист, тя приема мъж, който познава изкуството, да се облича добре и ухае невероятно. От обикновени дънки до официални тоалети, знайте как да изглеждате модерно и увеличете аксесоарите си, тъй като жените Дева оценяват такива изискани мъже.

6. Помагайте й в почистването

Кое е единственото нещо, без което Девите не могат да живеят? Ами това е хигиената! Уверете се, че предлагате помощ в домакинските ѝ задължения и я помолете да ви накара да научите някои тактики за поддържане на чистотата. Тя с удоволствие би предала уменията си, а това ще помогне да прекарвате повече време заедно. Освен това поддържайте колата и околността си безупречни, тъй като бъркотията е най-големият отблъскващ фактор за това момиче.

7. Успокойте я

Умът на Девата непрекъснато е впрегнат в изтъкване на несъвършенствата. Мислите ѝ винаги са в оборот. Тя се нуждае от мъж, който може да я разбере и да я успокои от време на време. Ако се превърнете в нейното спокойствие, тя никога няма да ви остави да си тръгнете.

10 неща, които трябва да знаете, преди да започнете да се срещате с ДЕВА

8. Изведете я навън от стаите

Девите обичат да са навън и да се движат. Те с удоволствие биха прекарвали времето си сред природата. Тяхната душа на открито обожава естествената среда. Когато тя е стресирана, планирайте за нея пикник или направете с нея велосипедна обиколка. Това ще я успокои, като същевременно ще засили състрадателната ви страна в нейното съзнание.

9. Уважавайте границите ѝ

Девите са потайни личности. Нейното сдържано поведение може да я ограничи да се отвори. Не я принуждавайте да споделя мисли и възгледи. Дайте ѝ време, както и уверението, че сте насреща, когато тя е готова да сподели.

10. Спазвайте обещанията си

Жената Дева винаги търси мъже, които са надеждни, заслужават доверие и могат да я подкрепят. Уверете се, че държите на думата си, за да й покажете, че може да разчита на вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

На Лазаровден: Лъвовете ще се събудят за нов живот, а за любов Рибите

Дневен хороскоп за 27 април 2024 г.

Фаза на Луната на 27 април 2024 г.

Идващият празничен уикенд ще стопли сърцата на 4 зодии!

Мед ще капе на душите на 4 зодии с идващия месец на любовта

Кои женски зодии крият остър ум зад невинната си външност?

Кои мъжки зодии умеят да лъжат момите?

Нещастни зодии - не една, а цяло котило черни котки ще им минат път днес!

Разгеле! Петъчни парички ще зарадват душичките на 4 зодии

На 26-ти април: Широката усмивка на Съдбата ще озари живота на 4 зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com