3 знака от зодиака да очакват промени в личния си живот по време на ретрограден Юпитер

15230
3 знака от зодиака да очакват промени в личния си живот по време на ретрограден Юпитер
Снимка: Jill Wellington / Pixabay

Основното астрологично събитие от началото на есента на 2023 г. беше обръщането на Юпитер - планетата започна ретроградно движение на 4 септември. Ето върху живота на представителите на кои знаци това рядко явление ще се отрази най-много и по какъв начин.

1.       Везни

Влиянието на транзита ще накара Везните да се почувстват уязвими и объркани. За да не се ядосвате, трябва да не премълчавате опасенията и да ги изразявате пред тези, с които са свързани: дори ако на пръв поглед изглеждат неоснователни. Тази откритост ще помогне да се избегнат недоразумения в комуникацията. Също така през този период е препоръчително Везните да се съсредоточат върху здравето и да се опитат да избягват общуването с хора, които предизвикват негативни емоции или тласкат към изкушение.

Самотните Везни със своята харизма и яркост ще привлекат вниманието на човек, когото харесват. Флиртът може да въвлече в нов социален кръг, където ще се открият нови възможности за представителите на знака. Така че основната препоръка от 4 септември до края на годината е да общувате и да се опитате да извлечете полза от тази фаза.

Кои зодии са родени с най-много късмет в любовта?

2.       Стрелец

Страстта и сексуалността на Стрелец през периода на ретроградност може да надделее над гордостта и морала. За да не попаднете в капана на спонтанните решения, трябва да си поставите цели и да не се поддавате на моментен авантюризъм. Затова е по-добре да изчакате малко с интригите: подходящият момент за тях все още не е дошъл. Хващайки се за леко изкушение, Стрелците рискуват да бъдат разочаровани и да загубят време. От началото на септември е желателно да се движите в бизнеса и отношенията със същото темпо - без резки движения и промени. Внимателният подход ще бъде добра основа за перспективи за работа и истинска интимност с някого, когото харесвате от дълго време. Стрелците ще трябва да се опитат да бъдат едновременно уверени и скромни.

4 от най-алчните зодии сред мъжете

3.       Риби

През този период е желателно Рибите внимателно да следят своите чувства и реакции към случващото се: да ги анализират. Такова наблюдение ще осигури ресурс за разширяване на хоризонтите и създаване на нови запознанства. Много е вероятно сред тях да има човек, който в бъдеще ще привлече вниманието като романтичен партньор. Освен това ще ви зареди с енергия грижа за близки и приятели. Септември ще дари Рибите със страст, която трябва да се остави да се прояви – в общуването или творчеството.

Също така месецът е подходящ за решения, свързани с бъдещето. Така че трябва да се доверите на интуицията си и да направите крачка в посока на отдавнашни планове. Игривото и леко отношение към живота на Рибите ще забележи и оцени околната среда. Затова представителите на знака не трябва да се изненадват, когато хората започнат да поемат инициативата да прекарват време заедно. Основното нещо тук е да не се разпростирате и да се съгласявате само на срещи с тези, които са близки по дух.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

1-ви май: Срядата ще е Велика за Везните, но неприятна за Раците!

Кои ще са най-късметлийските зодии през вторите 4 месеца от 2024?

Всеки си носи кръста, но някои зодии носят по цели два!

Ударно начало на май за 4 зодии - нищо не може да ги спре!

Луди пари ще видят 4 зодии в последния ден на април

На Велики Вторник ще върви като по вода на 4 зодии!

Уникално късметче за всяка зодия за 30 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 30 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 30 април 2024

30-ти април: Щастливи Вторник за Водолеите, но гаден ден за Девите!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com