3 зодии ще хванат приятелите си в лъжа до края на януари 2023 г.

18469
3 зодии ще хванат приятелите си в лъжа до края на януари 2023 г.
Снимка: iStock/Guliver

Трябва да има доверие в една връзка, защото иначе няма да има смисъл от тях. Необходимо е да се покаже искреност, честност, така че винаги да си вярват приятелите.

Това се отнася не само за романтичните съюзи, но и за приятелските. Всеки разчита, че приятелите ще бъдат откровени с него. Хората често трябва да се уверят, че не са били измамени, че им е била казана истината, че дадените им обещания са изпълнени от техните приятели. През януари 2023 г. такава картина се наблюдава и ще се наблюдава до края на периода, но не във всички случаи.

Ще има изключения в лицето на представителите на 3 от 12-те зодии. До края на посочения период те ще хванат приятелите си в лъжа, може би дори няколко пъти.

Зодиите, които ще ви предадат

1. Овен

Самите Овни са открити, искрени. Те виждат същите качества в приятелите си, отбелязват, че не са способни на измама. Но до края на януари, за съжаление, ще трябва да се убедят в обратното.

Овните ще забележат, че приятелят им ги води за носа, че крият нещо от тях. Те няма да могат да разберат какво точно става. Но те няма да имат съмнения, че не са напълно честни с тях.

2. Близнаци

Приятелите ще лъжат през останалите дни от януари 2023 г. представителите на това зодиакално съзвездие. Те ще направят това, за да спасят Близнаците, за да ги защитят.

Самите Близнаци няма да бъдат възхитени от това. И въпросът изобщо не е, че с тях, с искрени личности, околните не се държат съвсем честно. Близнаците няма да харесат да ги бъркат с малки деца, които не могат да се справят с предизвикателствата на живота.

Най-завистливите зодии на Зодиака

3. Дева

Рационалните Деви имат добре развита интуиция, която с удоволствие използват. През останалата част от януари 2023 г. тя ще казва на Девите, че някой не е много честен с тях, до което те ще доведат.

И в своите предположения няма да сбъркат. Може да се окаже, че приятели са започнали измама, за да ги подложат на тест, да им създадат неприятности. След като са научили всичко предварително, Девите със сигурност ще могат да реагират правилно на случващото се, да се защитят.

Лъжите на приятелите не са много приятни. Но хората от тези зодии все пак ще трябва да се изправят пред тях до края на януари 2023 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Всеки ден ще е Велик ден през Страстната седмица за 4 зодии!

29-ти април: Велик Понеделник за Близнаците, а Паричен за Скорпионите!

Дневен хороскоп за 29 април 2024 г.

Числото 5 ще направи май райски месец за 4 зодии!

Скрито-покрито: Кои зодии действат зад гърба на останалите?

Ако са ядосани - тези зодии са по-черни и от дявола!

Свежи неделни пари ще ощастливят живота на 4 зодии

На 28-ми април: Всичко ще е цветя и рози за 4 зодии

Уникално късметче за всяка зодия за 28 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 28 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com