4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 22-28 април 2024

6196
4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 22-28 април 2024
Снимка: iStock

Телец

Забелязали сте във връзката си, че това изглежда е моментът, когато на двама ви се дават насила определени житейски уроци. Въпреки че тези поучителни преживявания в любовта може да се почувстват трудни в началото, ще видите, че всичко изглежда се случва с причина. Тази причина в крайна сметка прави живота по-добър и за двама ви. И вие, и партньорът ви ще откриете, че всичко, което се случва в живота ви, има цел. По време на този много специален транзит ще можете да поставите всички тези груби уроци в перспектива и това, което ще видите - като двойка - е идеята, че ако това не се е случило или това не е преминало, тогава нищо от това, което имате сега, няма да има смисъл.

Още: Кои зодии ще ударят любовния джакпот с Везните?

Стрелец

Вие сте узрели и сте готови за нещо добро, тъй като сте преминали през изтощение напоследък. Хубаво е да знаете, че вашият партньор ви е подкрепял напълно през цялото време, което е помогнало изключително много на вашето психическо състояние. Не само сте се излекували от продължителните ефекти на предишна връзка, но и че сегашният ви партньор изглежда следва същата линия като вас. Ще видите, че този ден не само протича гладко, но също така има излъчване на обещание около вас; изглежда, че предстоят още много дни като този.

Козирог

Най-накрая можете да кажете, че това, което имате с човека, с когото сте, е страхотно и всъщност много креативно. Вие и вашият партньор сте търсили това идеално нещо, което да споделите. Оказва се, че ще откриете, че това, което ви свързва по начини, които не сте смятали за възможни, се крие в способността ви да създавате нещо красиво заедно. Това може да варира от създаване на музикално произведение на изкуството до създаването на дете. Това, което знаете е, че това, което правите с партньора си, е това, което Искате да правите. Тук няма чувство за задължение. Не се чувствате така, сякаш „трябва“ да направите нещо.

Риби

Още: Кои женски зодии са най-големите каръци в любовта?

Това, което кара този ден да изглежда толкова положителен и добър за вас, се крие в идеята, че решили да се съгласите по определени теми и тези неща са били точки на спор за вас в миналото. Уви, вие сте пораснали, както и вашият партньор, и изглежда, че сте преминали отвъд точката, в която се чудите дали ще издържите като двойка или не. Вие и партньорът ви знаете, че и двамата отделяте време и затова, ако нещата вървят толкова добре, колкото изглеждат в момента, това е, защото вие сте създали и това. Разработили сте всички кривини във връзката и това, което сега ви остава, е истинското разбиране за любовта, творчеството и необходимостта да бъдете заедно до края.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

4-ти май: Велика Събота е на късмет за Девите, а на любов за Лъвовете!

Дневен хороскоп за 4 май 2024 г.

Май ще е месецът на парите за тези 4 зодии!

На Разпети Петък - 4 зодии ще са като разпънати на кръст!

Не Велики, а Щастливи Петък очаква 4 зодии днес!

Уникално късметче за всяка зодия за 03 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 03 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 03 май 2024

От какъв интимен партньор се нуждае всеки зодиакален знак?

3-ти май: Велики Петък носи късмет на Скорпионите, но страдание за Козирозите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com