4 зодии ще преживеят тежка раздяла с любимия през октомври 2023 година

10008
4 зодии ще преживеят тежка раздяла с любимия през октомври 2023 година
Снимка: iStock

Времето лети много бързо - и ето, че октомври вече е факт. На коя зодия звездите предричат труден период в личните отношения и похапване на сладолед през сълзи пред телевизора след раздяла?

От астрологична гледна точка октомври 2023 г. е месец на промяна и контраст. Дори на познати пътища има остри завои и един обикновен разговор може да се превърне в цяла серия, пълна с изненади. Някои зодии тази есен ще трябва да се справят с раздяла, разочарование и разбито сърце. Някои ще представят това като факт, а други ще трябва да вземат решение за раздяла с партньора си.

Трудни първи дни на октомври очакват тези зодии!

Скорпион

Звездите предричат удар в сърцето през октомври 2023 г. за Скорпионите. Партньорът няма да покаже най-добрата си страна или ще възникне обстоятелство, което ще повлияе на връзката или приоритетите. Препоръчваме да се отървете от страха от раздяла, ако това е необходимо или ако връзката е изживяла своята полза. Тогава ще си благодарите, че сте решили да спрете всичко.

Дева

Отношенията на Девите с половинката им ще бъдат развалени, особено ако флиртуват с другия пол. Да, и ще имате пресилени причини за ревност. Ако следвате повода на чувствата, ще започнат скандали, ще започнат изяснения, които ще доведат до раздяла. През октомври 2023 г. на Девите се препоръчва да се отпуснат, да оставят настрана всички мисли за връзки, което ще им позволи да разберат дали изобщо са необходими. Само като се освободите от ситуацията, можете да разчитате на появата на нови отношения или подобряването на съществуващите. Може дори да попаднете на стар пламък, което да ви изкуши да започнете отначало. Но не бива да допускате тази грешка - раздялата е неизбежна.

Мъжете от тези 4 зодии ще се отнасят с вас като с кралица

Козирог

През октомври 2023 г. Козирозите ще се разделят с любимия човек. Партньорът често ще предизвиква негативизъм и много ще ви ядосва. Този месец те ще се увлекат твърде много със себе си, което ще доведе до взаимно охлаждане. Отношенията ще се влошат рязко поради недоверие. През октомври този астрологичен знак не трябва да се страхува от промени в личния си живот и да се вкопчва в скучни и изтощени привързаности. Ако една връзка е затънала в конфликти, тогава трябва смело да се отървете от тях, за да предприемете други любовни приключения.

Водолей

В любовните въпроси Водолеите, които вече са създали семейство, трябва да са по-търпеливи, особено когато става въпрос за конфликти. Звездите препоръчват да не бързате със заключенията и да не правите проблеми - малко вероятно е да успеете бързо да се помирите след кавга или сложен конфликт. Негативната ситуация също няма да се разреши бързо и вероятно Водолеите ще трябва да се справят сами. Периодът обаче е отличен както за планирани, така и за спонтанни промени. Има голяма вероятност да се наложи да напуснете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

2 -ри май: Велики Четвъртък носи късмет на Лъвовете и тревоги за Везните

Дневен хороскоп за 2 май 2024 г.

Кои асценденти са най-добри в печеленето на пари?

Трудна първа, но успешна втора половина на май за 4 зодии!

Кои зодии ще са творци на благата на 1 май - истински "герои на труда"!

На Велика Сряда ще върви по мед и масло на 4 зодии!

Уникално късметче за всяка зодия за 01 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 01 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 01 май 2024

1-ви май: Срядата ще е Велика за Везните, но неприятна за Раците!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com