5-те зодии, които с лека ръка могат да заличат някого от живота си

13380
5-те зодии, които с лека ръка могат да заличат някого от живота си
Снимка: iStock

Много от хората дълги години живеят в домове без щастие от страх да приключат връзката си. Други пък продължават да се тормозят на дългогодишната си работа, трети - не могат да се откъснат от завистливите си приятели и т.н. Страхуваме се да излезем от зоната си на комфорт, да загубим нещо, което всъщност вече е взело много повече от нас. 

А от другата страна са хората, които се обичат и поставят щастието си на първо място, че да позволяват на някого друг да въздейства негативно върху живота им. Тези хора не се притесняват да приключат токсична връзка, приятелство, работа в името на спокойствието си. И обикновено според астролозите това е присъщо за няколко зодиакални знака. Ако искате да разберете кои са те, вижте в следващите редове.

Овен

Представителите на този знак са лидери и победители още по рождение. Те няма да позволят да бъдат спъвани и предавани. Могат да се откажат от всичко с цената на целите си. Ако направите нещо грешно против него - Овенът въобще няма да се поинтересува за мотивите ви, а директно ще ви захвърли от живота си. 

Магична Нова година за тези 3 зодии

Телец

Телците не са толкова коравосърдечни като Овните и биха отделили малко повече време да премислят ситуацията и действията ви, преди да се откажат напълно от отношенията си с вас. Ако все пак не успее да ви оправдае за грешката, той ще ви прогони от живота си и няма да ви потърси повече.

Лъв

Представителите на този знак обичат себе си твърде много, че да позволят на друг да се опита да ги спъне. Ако усетят, че вие прекалено много се доближавате до тях, Лъвовете по-скоро биха се отдръпнали, отколкото да ви приемат с отворени обятия. Освен това тяхната състезателна природа също ни е ясна, така че за да бъдат на върха също са склонни да се откажат от връзки и приятелства.

Тези зодии ще преживеят невиждан УСПЕХ

Скорпион

Когато стане дума за изтриване на хора от живота, Скорпионите са безскрупулни в това отношение. Те не се доверяват лесно на никого, а когато го направят - обикновено тези хора остават завинаги в живота им. Но опитат ли се да ги предадат или да им забият нож в гърба - лютият Скорпион не само, че ще ги захвърли от живота си без да се замисли, но и ще им го върне тъпкано!

Водолей

Водолеите имат по-различни виждания относно приятелството и лесно им доскучава, поради което без да се замислят стопират контактите си с много отегчителни според тях личности.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Късметът ще се усмихне на тези зодии в средата на май 2024

Двете зодии, които са "Любимци на Вселената"

Кои са бъбривците на зодиака: Ето как го правят майсторите на диалога

В неделя: Две зодии казват "Довиждане" на миналото и получават така желаното богатство

Борбата за тези три зодии приключва: Днес поставят ново начало

С края на седмицата идва и краят на лошите връзки за тези три зодии

Съвет за всяка зодия за днес, 12 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 12 май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 12 май 2024

Дневен хороскоп за 12 май 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com