5 зодии, които постоянно нямат късмет в любовта

51042
5 зодии, които постоянно нямат късмет в любовта
Снимка: iStock

Част от дамите нямат късмет в любовта и често биват изоставяни от мъжете.

Всеки зодиакален знак има свой набор от характерни качества. Например, една част от жените не са късметлийки в любовта заради темперамента си. Мъжете ги напускат по-често от останалите.

Риби

Рибите са отличници в живота. Всичко, което предприемат, обикновено успява. След като Рибите придобият семеен статут, те, с присъщата им отговорност и усърдие, се заемат да изградят нов живот, решавайки за себе си и за съпруга си всички въпроси на живота и отдиха.

Ако мъжът има собствено мнение и не е готов да живее според режима на жена си, той ще трябва да избере: да приеме или да се прибере у дома.

Кои зодии си подхождат в любовта и са идеалните партньори един за друг?

Близнаци

Артистични и мечтателни, момичетата Близнаци са в облаците и очакват лекота от партньора. Мъжът на етапа на ухажването, увлечен от романтичната връзка, е готов на всичко за нея. Но ще им бъде трудно да повторят развлекателната програма в дългосрочен план - семейното ежедневие, както знаете, далеч не е безделие. Затова Близнаците се отегчават, страдат и притесняват съпруга си с претенции. И какъв мъж би харесал това?

Кои са най-страхливите зодии в любовта?

Лъв

Лъвовете знаят стойността си, уверени са в собствената си неустоимост и значимост, затова винаги и във всичко трябва да доминират. Предполагат, че правят незаличимо впечатление на другите и точно представят това, което искат от живота и от своя избраник. Следователно, те могат да живеят щастливо с човека, който е съгласен да бъде в сянката на своята кралица и да угажда на нейните капризи.

Вярно, докато самата тя не се умори от подобен сценарий. Но във всеки случай последната дума остава за нея, така че човек, който реши да се раздели, ще има трудности.

Разберете кои са зодиите, между които любовта е неизбежна

Скорпион

Най-затвореният и непредвидим знак от Зодиака. Коктейл от несъчетаеми компоненти се смесва в женския образ: дързост, невинност, необуздана чувственост и капризност. Добавете към това желанието за контрол и жаждата за власт и ще разберете защо обикновеният мъж трудно намира общ език с момиче Скорпион.

Веднъж попаднал под нейното заклинание, в един момент мъжът ще се умори да решава нейните загадки и ще се втурне към дама, която е по-проста и по-разбираема за него.

Зодиите, които ще срещнат голямата любов през 2023

Стрелец

Момичето Стрелец е мечтата на всеки мъж. Тя е привлекателна, умна, интересна и притежава естествен чар. Противоположният пол протяга ръка към тях. И представителите на този знак не са против изграждането на силна връзка, но с едно условие: нейният избраник трябва да забрави за всички строителни неща като чистене, готвене, гладене.

Стрелците са добри съпруги само със съпруг, който разбира принципите им. Да бъдат домакини не е тяхната роля, така че изграждането на семейство е по-трудно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

На Лазаровден: Лъвовете ще се събудят за нов живот, а за любов Рибите

Дневен хороскоп за 27 април 2024 г.

Фаза на Луната на 27 април 2024 г.

Идващият празничен уикенд ще стопли сърцата на 4 зодии!

Мед ще капе на душите на 4 зодии с идващия месец на любовта

Кои женски зодии крият остър ум зад невинната си външност?

Кои мъжки зодии умеят да лъжат момите?

Нещастни зодии - не една, а цяло котило черни котки ще им минат път днес!

Разгеле! Петъчни парички ще зарадват душичките на 4 зодии

На 26-ти април: Широката усмивка на Съдбата ще озари живота на 4 зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com