Девата ще има най-голяма съвместимост с тези зодии през Новата 2023 година

18124
Девата ще има най-голяма съвместимост с тези зодии през Новата 2023 година
Снимка: iStock

Дева – Овен

Връзките Овен - Дева не понасят монотонността. Монотонността може да намали плама ви и способността ви да създавате, докато ежедневните промени могат да озарят живота с ярка слънчева светлина. Вашите взаимоотношения могат да се възползват от тяхната непредсказуемост. Усилията, положени да изненадате и дори приятно да впечатлите партньора си с подарък или пътуване до необичайно място, се отплащат щедро.

Дева - Телец

Телец и Дева няма да бъдат от полза и за двамата партньори. И все пак Телецът може да вярва твърде много в икономичността и пестеливостта, като се въздържа от придобиване на много неща, които биха могли да проправят пътя за нови възможности. Девата също е в състояние да попадне под хипнотизиращото влияние на професионалната етика. И двамата трябва да осъзнаете, че заслужавате да бъдете възнаградени сега, а не в бъдеще.

Дева – Близнаци

Двойката Близнаци – Дева остава загадка за мнозина. Вие сами трябва да намерите ключовете към тайните на сърцето на другия. Можете да напишете цял нов роман заедно или да преоцените сценария, който сте имали преди да се срещнете, но не е нужно да изхвърляте стария сценарий в кошчето.

Кои са най-известните личности от зодия Дева?

Дева - Рак

Двойка Рак - Дева подобрява отношенията си с времето и те стават все по-добри и по-добри. Вие разкривате един за друг по-смислен свят от този, който се появява пред всеки един от вас. Всеки от вас се стреми да разбере красотата на света на своя партньор. Не си губете времето с това. Страстта ви може внезапно да пламне и да ви отведе в непредсказуема посока. Опитайте се да бъдете възможно най-близо един до друг и не крийте щастието си.

Дева - Лъв

Заедно сте в състояние да постигнете истински висоти. Голямо щастие е, ако вашият партньор цени същите неща в живота като вас. Двойката Лъв-Дева са любовници, които постоянно координират целите си. Когато правите планове, вие сте щастливи. Ако останете толкова щастливи след реализирането им, няма какво повече да желаете!

Дева - Дева

И двамата сте много придирчиви и, разбира се, виждате безупречните качества един на друг. Предизвикателството за вас ще бъде да решите кой ще бъде лидер. И двамата искате да направите другия още по-добър.

Магична Нова година за тези 3 зодии

Дева - Везни

Вероятно връзката между тези два знака може да работи, но може да има и проблеми поради характерните за Девата настроения „не ме докосвай“. По правило тези настроения се изострят, когато Везните имат желание за общуване. Двойката не е идеална, но... може и да съществува. Дева - Скорпион

Вашият хороскоп за съвместимост далеч не е безоблачен. Тези два знака могат да започнат връзката си като възхитени приятели. В началото ще бъде забавно, но за дългосрочна връзка Девата ще трябва да се научи да чете мислите на другите, преди да започне да критикува свръхчувствителния Скорпион. Тиха раздразнителност и нервност са най-лошото, което може да се очаква от такъв съюз.

Дева – Стрелец

Опитът показва, че силното първоначално привличане няма да е достатъчно, за да задържи тази двойка заедно. В крайна сметка те са склонни да „затъват“ в трудности, защото и двата знака са най-щастливи, когато са сами (по различни причини). Когато целите на тези два знака са противоречиви, може да възникне критика и злоупотреба от много личен характер.

Тези зодии ще преживеят невиждан УСПЕХ

Дева - Козирог

Двойката, образувана от тези два знака, има дълбок смисъл. Този съюз ще разтопи сексуалния лед на Козирога, като разпространи огъня, скрит дълбоко в него. Взаимното възхищение и уважение, подсилени от адаптивността на Девата, ще допринесат значително за щастливите партньорства. Тази комбинация е силно препоръчителна.

Дева – Водолей

Това са два интелектуални типа, но единият е организиран и методичен, а другият – обратното. Тук всичко може да завърши или с взаимно възхищение, или с недоволство и на двамата. Променливото настроение и на двамата допринася за трудностите, така че когато настроенията им не съвпадат, те трябва да стоят настрана един от друг.

Дева - Риби

Комбинации, които астролозите смятат за много добри. Рибите няма да се налагат да бъдат подредени и организирани - Девата ще се погрижи за това. Понякога може да има конфликт на интереси, но като цяло романтичната връзка ще бъде добра и за двамата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Съдбата забавя, но не забравя: Кои зодии ще плащат за стари грешки?

Кои зодии ще имат "ден на отворените врати" за всички проблеми

В Петък: Слънцето ще освети пътя на 4 зодии към богатството!

Числото 29 прави Петъка "ден на късмета" за 4 зодии!

Съвет за всяка зодия за днес, 29 март 2024

Дневен любовен хороскоп за 29 март 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 29 март 2024

На кои зодии Съдбата определя да имат най-тежкия живот

29-ти март: Луд късмет за Лъвовете, но големи проблеми за Рибите

Дневен хороскоп за 29 март 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com