Ето кои спортове са най-подходящи за отслабване според зодията ви

15230
Ето кои спортове са най-подходящи за отслабване според зодията ви
Снимка: iStock

Как да отслабнем през зимата и пролетта? - това е въпросът, който много от нас си задават в момента. Можем да получим съвети за отслабване от астрологията. 

Диетата и упражненията са нещо различно за всеки зодиакален знак. Астролозите казват, че можем да постигнем най-добри резултати, когато ги съобразим с личността си. Какво трябва да направите, за да отслабнете? Ето най-важните съвети за всеки знак. 

Овен 

Овенът не може да се задържи на диета дори няколко часа, но има причина да се смята, че е най-добрият спортист в целия зодиак. Те рядко имат проблеми с фигурата си. Ако решат да се подложат на диета или някакъв режим, те отслабват много бързо, когато започнат да тичат. 

Телец

Телците трябва да се откажат от похапването през нощта и ще забележат ефекта от диетата си само след няколко седмици. Калорийният баланс на ястията им също може би е твърде висок, защото те обичат да си сипват втора порция от любимите си храни. Те ще намалят теглото си, когато се задоволят с по-малко храна. 

Близнаци

Близнаците бързо се отегчават, така че дългите и самотни тренировки не са за тях. Те лесно губят мотивация и спират да се упражняват. Въпреки това се радват на всяка групова дейност, при която могат да се запознаят с нови хора. Тогава спортът се превръща в тяхна страст и те придобиват страхотна физика от него.

Кои са зодиите, които трябва да спортуват повече?

Рак

Раците трябва да ядат много зеленчуци и да се хидратират. Тъй като имат чувствителен стомах, отказът от силно преработени храни, глутен и млечни продукти им действа добре. Ако заменят любимите си съставки с по-здравословни алтернативи, те ще успеят да свалят няколко килограма. 

Лъв

Лъвовете вярват, че животът е твърде кратък, за да се отслабне. Хората от този зодиакален знак никога не се подлагат на мъчителни и дълги диети. Това, което ги очарова, е силата и издръжливостта на човешкото тяло. 
Те се наслаждават на спортове, които им позволяват да се усъвършенстват в това. Тренират самостоятелно, а не в група, защото постигат най-добри резултати по време на дълги и спокойни тренировки.

Дева

Девите трябва да изготвят свой собствен план и да се придържат към него. Нищо не ги мотивира повече от последователността. Този зодиакален знак се справя най-добре във фитнеса - те придобиват знания за това как да тренират частите на тялото си и след това ги използват. 

Най-добрият спорт за вас според ЗОДИЯТА – част 2

Везни

Везните не обичат физическите упражнения. В най-добрия случай те могат да бъдат убедени да се занимават с йога или пилатес, но няма да ги практикуват редовно. Те могат да се отърват от излишните килограми, чрез готвене. Когато се научат да приготвят нови, диетични ястия, те се чувстват горди от себе си и започват сами да търсят нови вкусови комбинации. Това ги кара да забравят за нездравословните закуски. По този начин губят желанието си за тях. 

Скорпион

Скорпионите са склонни да гладуват, когато искат да отслабнат. Това може да доведе до йо-йо ефект или до сериозен недостиг на витамини. Много по-добър вариант за този зодиакален знак са танците. Тази форма на упражнения помага да изваяте фигурата си, без да мислите за диета.  

Стрелец

Стрелците не обичат строгостта и ограниченията, така че ако ще правят нещо подобно, предпочитат пречистваща диета. В техния случай тя работи отлично. Не бива обаче да съчетават детоксикацията с тренировки, защото тогава лесно ще се обезкуражат. 

Кои зодии ще трябва да се възстановят от неочакван провал тази година?

Козирог

Козирозите постигат най-добри резултати чрез редовни упражнения. Най-голямата им сила е, че никога не се оправдават. Те могат да се движат всеки ден, което им носи голямо удовлетворение и чувство за контрол над живота им. В резултат на това те винаги изглеждат страхотно и понякога могат да си позволят да се отклонят от диетата си. 

Водолей

Преди да започнат диета, Водолеите трябва да прочетат няколко книги за принципите на здравословното хранене. Техният изследователски ум лесно ще възприеме тази информация и ще се почувства очарован от факта, че всички продукти осигуряват на тялото ни различни хранителни вещества. Отсега нататък те ще започнат да четат етикетите в магазините, което бързо ще доведе до загуба на излишното тегло.

Риби

Рибите наддават на тегло, когато престанат да се справят с емоциите си. Когато се чувстват тъжни и тревожни, те посягат към нездравословна храна. Ако искат да се погрижат за теглото си, най-важната им задача е да намерят начин да се справят със стреса. Йогата и дългата тиха разходка в парка ще им се отразят много по-добре, отколкото тренировките във фитнес клуба.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Свежи неделни пари ще ощастливят живота на 4 зодии

На 28-ми април: Всичко ще е цветя и рози за 4 зодии

Уникално късметче за всяка зодия за 28 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 28 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 28 април 2024

На Цветница: Свежи пари за Близнаците, а глътка свеж въздух за Лъвовете

Дневен хороскоп за 28 април 2024 г.

Кой цвят портфейл привлича парите към всяка зодия?

Небето ще се избистри над главите на 4 зодии по Великден!

Кои зодии се сещат за всяко нещо в 12 без 5?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com