Най-добрият спорт за вас според ЗОДИЯТА – част 2

6947
Най-добрият спорт за вас според ЗОДИЯТА – част 2
Снимка: iStock/Guliver

Лъв (23 юли – 22 август)

Част на тялото: сърце, гръбначен стълб

Докато Овенът е кардинален, насочен огнен знак, Лъв е фиксиран огнен знак. Мислете за това като за разликата между спринт и състезание за издръжливост. Те съдържат огъня. Понякога може да се изгради вътре в тях, по същия начин, по който би направил пещ, и те могат да се нагреят твърде много. Когато Лъвовете мислят за правилното упражнение за тях, те трябва да имат това предвид и да се уверят, че в тренировката им има елемент за охлаждане или почивка. Колоезденето е добър вариант за тях. Това ще накара огъня им да се разлее, но също така ще им навее малко вятър. Колоезденето е баланс на загряване на тялото чрез изпомпване на краката ви, като същевременно оставяте бризът да ви охлажда.

Дева (23 август – 22 септември)

Част на тялото: черва, долна част на корема

Подобно на другите земни знаци, Девите са много практични. Силно ориентирани към детайлите, те са известни и като перфекционистите на зодиака. Практикуването на виняса йога или тай чи, които са свързани с впрягане на движенията на тялото за правилния поток на енергия ще са оптимални за тях.  Девите са склонни да са много добри в разбирането на техническите аспекти на тялото. Те ще бъдат много добри с повтаряща се практика. Има известно удоволствие да вземеш една и съща хореография и да я направиш перфектна.

Най-големите забраванковци сред ЗОДИИТЕ

Везни (23 септември – 22 октомври)

Част на тялото: Лумбална област, седалище

Въздушен знак като Близнаци, Везните също обичат да са в компанията на другите. По същия начин, идеалната тренировка за този знак би била тази, която ги поставя в социални ситуации, препоръчва се някакъв вид партньорски танц. Това може да бъде бачата, салса или суинг. Хората Везни могат да посещават уроци по танци лично или да научат движения, като гледат различни видове танцови DVD дискове.

Най-добрият спорт за вас според ЗОДИЯТА - част 1

Ключът към придържането към режим на тренировка е да намерите такъв, който е забавен. Открийте упражнението, което идеално отговаря на ...

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Част на тялото: Полови органи

Докато знак като Овен обича да се движи бързо, Скорпионът иска бавното, дълбоко изгаряне. Този воден знак е свързан с дълбочина, както емоционално, така и физически, така че техният режим на упражнения трябва да говори за това. Правенето на неща с по-бавно темпо ще бъде наистина добре за Скорпион. Въпреки че може да не се чувстват така, сякаш тренират и изгарят много енергия, това ще ги върне обратно към тяхното състояние на равновесие. Скорпионът би искал да прави нещо, което е повече като разтягане или йога.

Йога комбинира дълбоко дишане и разтягане, за да свърже тялото с ума. Скорпионите трябва да се съсредоточат върху отварянето на сакралната си чакра по време на упражненията.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

4-те зодии, които нямат НИКАКВА мотивация за СПОРТ

Някои хора обичат спорта и не можеш да ги накараш да спрат да спортуват, докато други изобщо не обичат да го правят или трудно успяват ...

Част на тялото: Горна част на краката

Стрелец управлява горната част на краката, така че подобно на Везните, тези хора също ще обичат танцовите тренировки. Стрелецът също е променлив знак – астролозите го наричат "вихрещ се огнен знак" - така че те харесват непрекъснато, плавно движение. Те биха могли да правят Zumba, например. Дори ако имат само 10 минути, за да включат любимата си музикална станция и да танцуват до преумора, това ще направи много за Стрелеца. Този знак може да вземе лични уроци или да прави своите танцови тренировки у дома с помощта на Zumba или бели денс танци. Ако просто правите свободен стил сами, опитайте да включите стъпки от упражнения, за да направите тренировката си по-предизвикателна, и наистина се концентрирайте върху тонизирането на тези мускули на краката.

Това са НАЙ-трудните за разбиране зодии

Козирог (22 декември – 19 януари)

Част на тялото: Колене, скелетна система

Планинската коза е символ на Козирог, така че има смисъл този земен знак да иска да ходи редовно на туризъм. За тях излизането и туризъма, изкачването на хълмове ще бъде едно от най-добрите неща, които могат да направят. Те искат да вървят към целта си – да видят напредъка им и че са стигнали толкова далеч. Пешеходният туризъм би бил полезен, за да им помогне да изградят сила в тази част на тялото. Не забравяйте да вземете солиден чифт туристически обувки, които да ви помогнат при пътуването ви нагоре в планината. Ако е студено или вали, изберете вътрешна машина за катерене.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Пазете нервите си: 5 съвета от тибетски монах, за да се отървете от стреса на работното място

6 лайфхака от тези, които са отслабнали без диета

Знаете ли кои са седемте изкуства

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com