Хороскоп за септември САМО ЗА ЖЕНИ - част втора

8123
Хороскоп за септември САМО ЗА ЖЕНИ - част втора
Снимка: iStock

Септември се очаква да бъде доста интересен и вълнуващ месец. В началото му Венера, която беше няколко седмици ретроградна, ще стане директна и ще възстанови загубената хармония и стабилност. Препоръчително е да се изчака до средата на месеца, за да приключи и ретроградният Меркурий и човек да може да постигне стабилност – както в личен план, така и финансово.

Юпитер, който също е ретрограден, може да доведе до забавяния при някои жени, особено тези, които са зодия Риби, Рак или Стрелец. Ретроградното движение на тази планета ще бъде благоприятно за онези, чийто Юпитер в наталната карта също е ретрограден.

Вижте какво да очакват жените през септември:

Везни – в началото на септември ще трябва да вземете важни решения, които ще предопределят вашето бъдеще. Ако сте от хората, които бързо и лесно взимат решения, ще ви очаква доста продуктивен период и ще имате възможност да реализирате своите планове и мечти. В любовта очаквайте изненади. През първата половина на септември ще имате нередовни финансови постъпления, но след това нещата ще се стабилизират.

ТОП 5 на зодиите, които прахосват парите без да мислят

Скорпион – септември ще ви донесе много победи. Внимавайте обаче със своите чувства и емоции. Ако сте изправени пред сложни ситуации, опитайте се да гледате на тях спокойно и по философски начин. Ако имате за разрешаване въпроси, свързани с жилища, сега е моментът това да се случи. Относно финансите – няма да имате никакви проблеми. В любовта не ви очакват промени – това се отнася както за обвързаните, така и за необвързаните представителки на зодия Скорпион. В края на септември може да усетите липса на енергия, затова бъдете пестеливи.

Стрелец – добрата новина е, че септември ще ви донесе много положителни емоции и ще бъдете в настроение да си поставите нови цели в живота, които с лекота ще постигнете, макар и да ви отнеме известно време. Жените с творчески професии ще получат интересни и финансово изгодни предложения. Семейните представителки на зодия Стрелец ще подобрят отношенията със семейството си и близките.

Козирог – очакват ви доста промени през новия месец във всички сфери на живота. Внимавайте за какво харчите парите си, съветваме ви да инвестирате част от тях в собственото си развитие и да придобиете нови знания и умения. Ако искате да отидете на разкрасителни процедури – направете го след 15-ти септември. Като цяло другият месец ще имате желание да си обърнете повече внимание на външния вид – направете го, защото това ще ви донесе положителни емоции.

Водолей – през септември ще се отнасяте философски към всичко, което ви се случва. През втората половина на месеца слушайте своята интуиция, която ще ви помогне да разрешите някои професионални проблеми. В работата усилията ви ще бъдат забелязани и възнаградени финансово. Хранете се здравословно, спортувайте редовно и си почивайте активно през септември. В любовта няма да има нищо ново и интересно.

Кои са арогантните зодии,които предизвикват Съдбата?

Риби – новият месец ще ви донесе положителни емоции, финансови успехи, но и моменти на безпокойство, особено в любовта. Септември изисква от вас да бъдете активни и да успеете да балансирате своя личен и професионален живот. Ще се наложи да вложите известни финансови средства за някои цели, но не се притеснявайте за това. Пътувайте през септември, когато имате възможност, защото това ще ви донесе много положителни емоции.

 Първата част от хороскопа може да видите ТУК:

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

На Цветница: Свежи пари за Близнаците, а глътка свеж въздух за Лъвовете

Дневен хороскоп за 28 април 2024 г.

Кой цвят портфейл привлича парите към всяка зодия?

Небето ще се избистри над главите на 4 зодии по Великден!

Кои зодии се сещат за всяко нещо в 12 без 5?

Седмичен хороскоп за 29 април - 5 май 2024 г.

Зодиакалният Чичко Паричко носи богатство в живота на 4 зодии днес!

Не Велика, а Късметлийска събота ще имат 4 зодии днес!

Съвет за всяка зодия за днес, 27 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 27 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com