Как да изберем надежден мъж: Най-добрите семейни мъже по зодия

12962
Как да изберем надежден мъж: Най-добрите семейни мъже по зодия
Снимка: iStock

Всеки има свои критерии за добър семеен мъж, но ние разчитахме на основните критерии, правейки класация на най-грижовните съпрузи - от условно най-лошия до най-добрия.

12 място - Овен

Бракът е една от слабостите на Овена. Такъв мъж знае как да се бори и, уви, ако не се реализира в живота, може да започне да се бори с домакинството. От спасител Овенът лесно ще се превърне в агресор, следователно само жена, която знае как да хармонизира, преговаря и убеждава към дипломация, може да се омъжи за такъв партньор.

11 място - Водолей

Свободолюбивата и необичайна природа често дава на Водолея късна сериозна връзка. Водолеят често има много приятели, които го насочват към див живот. Единствената, която може да издържи, е една силно семейна жена, която стъпка по стъпка, с голямо търпение ще стопли замръзналото сърце на Водолея.

10 място - Близнаци

За Близнаците са важни приятелите, комуникацията и връзките, така че семейството не е на първо място. Жената, която може да устои на неспокойните Близнаци, трябва да е мъдра, склонна да учи с примера си вечно подмладяващия се Близнак

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 23-27 ЯНУАРИ 2023

9 място - Скорпион

Този знак не бяга от отговорност. Той обича като огън и мрази по същия начин. Ако приемете Скорпиона такъв, какъвто е с всичките му „странности“, ще получите всеотдаен и силен партньор, на когото можете да разчитате във всичко.

8 място - Козирог

Стабилен, целенасочен, задължителен и практичен. Изглежда идеалният партньор! Но не! Той е запален работохолик, а това не е за всеки. Можете да разчитате на този човек, смирението и дългът не са празни думи за него.

7 място - Дева

Отговорен, педантичен и задълбочен партньор. Той цени дълга, репутацията и затова се интересува от брака. Девите са трудолюбиви, готови да работят за благото на семейството. Но тяхната прекомерна критичност може да навреди на брака.

Кои зодии си подхождат в любовта и са идеалните партньори един за друг?

6 място - Риби

Мечтателни са и се поддават на чуждо влияние. Те се характеризират с подозрителност, живот в собствения си свят. Бъдете приятел на красивата Рибка, умейте да чувате и тогава заедно можете да разберете Дзен.

5 място - Лъв

Лъвовете са удивително щедри, великодушни, искрени и честни. Избрал своята лъвица, Лъвът ще я защити от всички трудности, ще й остане верен и ще изгради своята гордост.

4 място - Рак

Ракът се смята за най-семейния знак. Домът за Раците е зона на комфорт, така че те често остават там. Ако мъжът Рак искрено обича, той ще направи жената си щастлива!

5 зодии, които постоянно нямат късмет в любовта

3 място - Стрелец

Стрелецът е справедлив, късметлия, искрен и знае как да спазва законите. Той е заклет идеалист и прекален оптимист. Той ще ви подкрепя, вдъхновява, помага и решава всички семейни проблеми с невероятна практичност.

2 място - Везни

Най-добрите дипломати, което е важно за изграждането на отношения. Везните са целеустремени, така че семейните цели лесно ще се постигат. Това е нежен, контактен, инициативен партньор, но понякога колебанието пречи на вземането на решения.

1 място - Телец

Това е най-балансираният, семеен и спокоен човек. Семейството е на първо място за него, той обича децата и е готов да изгради живота си, като вземе предвид най-добрите ползи за тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

20-ти април: Първи по късмет ще са Везните, а по пари Телците

Дневен хороскоп за 20 април 2024 г.

Фаза на Луната на 20 април 2024 г.

Прекрасни спомени ще си създадат 4 зодии с идващия уикенд!

Вторите 30 дни от пролетта ще бъдат много по-добри за тези 4 зодии!

Кои зодии ще ударят любовния джакпот с Везните?

Кои женски зодии са най-големите каръци в любовта?

По Пълнолуние: Кои зодии ще изтеглят билета на богатството?

Уникално късметче за всяка зодия за 19 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 19 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com