Как зодиите реагират на нелепи ситуации, в които те са главните герои?

2389
Как зодиите реагират на нелепи ситуации, в които те са главните герои?
Снимка: iStock

Астрологът разказа как различните знаци на зодиака възприемат неприятностите в живота. Никой от нас не е имунизиран от нелепи ситуации, смешни падания и дори откровени провали. В същото време, колкото повече зрители има наоколо, толкова по-остро се възприема проблемът, но не всички и не винаги. Но на кой определено не трябва да се смеете?

Овен

Реагира сдържано на собствените си провали. Най-често те забелязват с усмивка, че нещо нелепо се е случило и продължават да се движат по планирания курс.

Телец

От такива хора трябва да вземем пример за излизане от кризисни и нелепи ситуации. Те не се спират на проблемите. Усмихват се на случката и продължават.

Близнаци

Те абсолютно не знаят как да губят и не искат. Затова отказват да се признаят за губещи и ако някой не е съгласен, те ще обърнат цялата сила на своя темперамент и глас върху него.

Кои зодии могат да Ви извадят душата с памук?

Рак

Ако случайно попаднете в неприятна ситуация, тогава Ракът ще се опита да се измъкне от нея възможно най-скоро и ще се преструва, че това не се е случило.

Лъв

Той знае как да излезе адекватно от всяка ситуация: първо, ще демонстрира с целия си вид, че също се забавлява. И тогава, връщайки се у дома, ще бъде много притеснен от публичния провал.

Дева

На пръв поглед не може да се каже, че тези граждани могат да възприемат обществения провал толкова остро - с писъци, гневни избухвания и обиди към неволни свидетели.

Везни

Тези хора предпочитат да се преструват, че всичко е минало по план. дори случайните падания и гафове по време на публично говорене се представят като добре обмислена стратегия за привличане на внимание или разтоварване на напрежението в екипа.

През Септември - Ще удари звездният миг на тези 4 зодии

Скорпион

Жените дори не се опитват да се преструват, че не са много разстроени, че са се появили пред познатите си по не особено приятен начин. Ако наблизо има роднини, те дори могат да поискат финансова компенсация. Но мъжете ще забележат, че без падане няма растеж и ще продължат да живеят, сякаш нищо не се е случило.

Стрелец

Не им пука какво мислят другите за тях. Затова всеки публичен провал или падане в локва се възприема като естествен ход на историята.

Козирог

Те са изключително зле в контролирането на емоциите си. Всеки провал ги разстройва толкова много, че свидетелите на провала искат да ги утешат. Жалко, че за самите Козирози това е малка утеха. Те биха предпочели тази ситуация изобщо да не се е случвал.

Водолей

Родените под тази зодия винаги са готови да се смеят както на другите, така и на себе си. В крайна сметка смехът удължава живота.

Риби

Ето някой, на когото не трябва да се смеете в случай в случай на падане. Защото е възможно сериозно да нараниш човек и да го доведеш дори до мисълта за самоубийство. Те гледат на всеки проблем като на неразрешимо изпитание на съдбата или наказание за грехове в минал живот.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Зодията, която ще плаче от щастие на 14 май 2024

На 14 май: От изпълнителен директор до пълни джобове с пари, това е отредила съдбата за тези четири зодии

Възползвайте се: Безкрайни възможности се разкриват пред всички зодиакални знаци до 19 май

През май трябва да се разделите с винати си: Ето за какво се измъчва напразно всяка зодия

Във вторник: Страхотен, късметлийски ден за осем зодии

На 14 май: След много неуспешни връзки, тези зодии са готови да намерят половинката си

Съвет за всяка зодия за днес, 14 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 14 май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 14 май 2024

Дневен хороскоп за 14 май 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com