Какъв грим ви подхожда според зодията?

3828
Какъв грим ви подхожда според зодията?
Снимка: iStock/Guliver

Събрахме за вас няколко полезни съвета, с които всяка жена може да създаде красива визия. Астролозите предлагат да овладеете изкуството на безупречния грим в съответствие с вашия зодиакален знак.

Жена Овен

Гримът за жена Овен е чудесен начин да покажете вътрешна сила, да подчертаете привлекателността и да демонстрирате желание да живеете според целите и желанията си. Най-добрият вариант за Овен е класическият грим: равномерен тон на кожата, акцент върху очите и устните.

Жена Телец

Телците да избягват ярките цветове, за да не засенчат привлекателността с вулгарност. Според хороскопа, печелившите цветове за грим ще бъдат палитра от естествени нюанси: меко розово, тъмно бежово, светло..

Жена Близнаци

Гримът за Близнаци трябва да подчертава самочувствието, лекотата и креативността. Наблегнете на матовите сенки и контрастиращия грим: розови бузи, изразени вежди, лъскави устни - направете всичко, за да бъдете център на вниманието. 

Зодиите, които винаги са в крак с модата

Жена Рак

Нуд грима подчертава привлекателността на жената Рак и й помага да постигне това, което иска във всяко начинание. Перлен хайлайтър, седефени сенки, преливащи нюанси придават на кожата прилика с уникално творение на природата.

Жена Лъв

Преобладаването на златното в грима е визитната картичка на тази жена, показваща авторитет, увереност и страст в характера. Златистите сенки и яркото червило са идеалното решение за всяко излизане.

Жена Дева

Девата има вроден вкус. Ясна и равномерна очна линия ще разкаже много за тази жена. А сенките и ружът със сатенен блясък ще ви помогнат да реализирате всякакви мечти .

Най-умните зодии на Зодиака

Жена Везни

Ярките летни цветове са главните помощници на чаровната и лека като вятър жена Везни. Акцент - изключително върху устните.

Жена Скорпион

Жената Скорпион владее безупречно изкуството на грима. Ясните контури са идеални за нея: очертани вежди и клепачи, подчертани скули.

Жена Стрелец

Предизвикателната, изгаряща и фатална жена Стрелец знае как да се представи от благоприятната страна. Тя ще отговаря на ярки блестящи нюанси, особено златни, сребърни и неонови гримове.

На каква офис визия залага всяка от зодиите?

Жена Козирог

Във всякакви, дори стресови ситуации, жената Козирог е спокойна. Нищо не я вади от равновесие и в този безграничен мир се крие истинската сила. Декоративната козметика за Козирога трябва да бъде сдържана, но дълбока. Всички естествени нюанси на шоколада ще изглеждат добри. Като акцент е препоръчително да използвате матово червило.

Жена Водолей

Много мъдрият подход към живота на жената Водолей отразява лесна естественост и ненатрапчивост. Тази дама е идеална за естествен грим. Да, тя е запозната с всички нови тенденции, но никога не ги следва, тъй като сама създава модата. Лек BB крем, матов меден балсам за устни и лека спирала – практични, леки и привлекателни. Всичко останало е излишно.

Жена Риби

Някой ще я нарече драматична кралица, но ние вярваме, че жената Риби просто не се срамува от емоциите и чувствата си. Тя може да плаче в трогателни моменти и да се смее, ако има какво да каже. Той е открит, естествен и жив. Перфектно подчертаните черти на лицето, добре дефинираните скули и ярко изразените очи са сигурен знак, че Рибката не се страхува да изрази себе си. Студените тонове могат благоприятно да подчертаят естествената сантименталност и романтизма на природата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

5 зодии, чието настроение се променя в зависимост от времето

26-ти април: Везните само ще вземат пари, а Стрелците само ще дават!

Дневен хороскоп за 26 април 2024 г.

Фаза на Луната на 26 април 2024 г.

Кои са най-любопитните зодии - пъхат си гагата навсякъде!

На кои зодии вече ще им е широко около врата - проблемите им се решават

Кои зодии винаги се преструват на бедни като църковни мишки?

Кои женски зодии са много по-смели от повечето мъже?

Кои зодии ги очаква проклятието Сизифов труд днес?

В Четвъртък ще бъдат позлатени тези 4 зодии!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com