Кардамон, индийско орехче, сусам: Коя подправка ви подхожда най-добре според зодията ви?

2658
Кардамон, индийско орехче, сусам: Коя подправка ви подхожда най-добре според зодията ви?
Снимка: monicore / Pixabay

Астролозите смятат, че подправките могат не само да подчертаят вкуса на ястието, но и да повлияят на настроението и общото състояние. Ето кой естествен подобрител на вкуса е създаден за вашата зодия - той ще подобри настроението ви, ще ви подкрепи или успокои.

Овен

Овните имат лидерски качества. За да успокоят плама, тe трябва да се научат да релаксират. Подправката на Овенa е розмарин. Растението помага за възстановяване на психическото състояние, укрепва интелектуалните сили и спомага за спокоен сън.

Телец

Телците обичат всичко красиво, изискано и естетично. Имат доста силно развити сетивни органи, така че обичат подправки с наситен аромат. Кърито е подходяща подправка за тях.

Близнаци

Интелигентните Близнаци имат силен характер. От всички подправки индийското орехче е най-подходящо за Близнаци. Това ще помогне да активирате работата на подсъзнанието, възстановява енергията, повишава умствената активност или развива паметта.

Какъв тип хранене и диета са подходящи според зодията на човек?

Рак

Въпреки емоционалността си, Раците не обичат да допускат непознати в живота си. Кардамонът ще се превърне в източник на сила за Раците. Също така ароматът на подправката, съчетан с темперамента на Раците, ще помогне да привлече вниманието и да добави чар.

Лъв

Лъвовете имат силен и властен характер. В същото време те са доста чувствителни, емоционални и лесно се решават на сериозни действия. Лъвовете се стремят към луксозен живот и се опитват да се обградят с красота. Тяхната подправка е карамфила. Тя прилича на кралски скиптър, предпазва от негативни вибрации и злонамерени клюки.

Дева

Девите обичат реда и чистотата във всичко. Обичат да създават идеален свят около себе си. Добра подкрепа в систематизирането на мислите на Девата ще бъде сусамът. Той помага за укрепване на волята и натрупване на сили.

За 3 зодии 2023 г. ще започне УСПЕШНО

Везни

Везните постоянно търсят житейски баланс. За тях основното е да намерят хармония със себе си. Същият баланс съществува и в копъра. За Везните тази подправка ще се превърне в своеобразен амулет срещу агресивни хора, защото едно от магическите свойства на копъра е просто омекотяване на характера на гневен човек.

Скорпион

Скорпионите имат сила на духа и волята. Те са надарени с физическа сила и желание да постигнат заветната цел. Кориандърът е много подходящ за тях. Особеният вкус изглежда остър за мнозина, но зарежда представителите на знака с енергия и дава смелост.

Стрелец

Харизматичните Стрелци се отличават с желание за успех. Ментата е най-добрата поддържаща подправка за тях. Облекчава меланхолията, подобрява енергийното състояние, възстановява нарушеното нравствено равновесие.

2023 г. ще бъде изключителна за тези зодии

Козирог

Козирогът не се страхува от трудностите и поема отговорност за себе си или действията си. Козирозите в началото не показват чувствата си - те гледат внимателно човек. Джинджифилът помага на Козирозите да разкрият своите волеви качества.- дава смелост, помага за прогонване на страховете и съмненията.

Водолей

Във Водолея има развита интуиция, безграничен оптимизъм и безкрайна енергия. Но отвън представителите на знака може да изглеждат кучливи и арогантни. Кимионът ще засили чувствеността на Водолея.

Риби

Дружелюбните Риби имат привлекателна харизма. Следователно за тях е лесно да се присъединят към нов отбор. Ароматът на кориандър (т.нар. сушен кориандър) ще засили лидерските качества на Рибите и ще им придаде още повече чар.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

19-ти април: Късмет за Раците, но черна котка ще мине път на Девите

Дневен хороскоп за 19 април 2024 г.

Фаза на Луната на 19 април 2024 г.

Идващото Пълнолуние ще изчисти негативната кармата на 4 зодии!

Страшни тарикати: Кои зодии винаги ни удрят в кантара?

Не Велики, а "Проблематични Четвъртък" ще имат тези зодии!

В Четвъртък: Дъжд от пари ще се излее над главите на 4 зодии!

На 18-ти април: Числото 18 ще вдъхне нов живот на 4 зодии!

Уникално късметче за всяка зодия за 18 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 18 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com