Кои 6 зодии имат най-голямо сексуално желание?

7993
Кои 6 зодии имат най-голямо сексуално желание?
Снимка: iStock

Сексът от незапомнените времена на неандерталците /а и преди тях/ е бил движещата сила за възпроизводство и оцеляване на човешкия вид – като цяло. Съвременният секс също е в подчинение на хормонално обоснованите биологични закони, което – посредством либидото на отделния индивид – определя нюансите в човешкото поведение. 
Мнозина объркват понятията любов и секс, други ги приравняват, трети ясно ги разграничават. Сексът при наличие на любов между двама души е различен, когато се проявява, когато нагонът го изисква, а отношенията между двойката са се разпаднали и се разпадат по една или друга причини. Сексът страда и когато нивата на сексуалност (либидото) между партньорите са твърде отдалечени, било поради разлики в физиологическите дадености, било поради менталната нагласа, било и поради двете. 

Така, макар и обединяващ, сексът всъщност разпределя хората в зависимост от тяхното либидо. Един поглед върху това дава астрологията, която доста сполучливо разпределя индивидите на забележимо по-изявени в сексуално отношение зодии и останалите (тук изключенията са задължителни). Ето кои 6 зодии могат да се считат за сексуални първенци.

4-те зодии, които дават по-малко в леглото, отколкото вземат

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпионите имат силен сексуален апетит, но поставят ударението на емоционалната страна на връзката – колкото по-силни са чувствата им, толкова с по-голяма страст се отдават на сексуални удоволствия.

Овен (21 март – 19 април)

За овните страстният, див секс е даденост, която те с охота проявяват без колебание при наличие и на най-малка податливост от страна на „обекта“, дори без да са го опознали достатъчно.

Телец (20 април – 20 май)

За Телците сексът е специален, свързан с прелюдия от милувки и докосвания, както и включването на повече сетива (музика, любими ясния и вина, ароматни свещи…). Тогава те се развихрят и напълно задоволяват партньорите си.

Зодиите, които постоянно мислят за секс

Лъв (23 юли – 22 август)

Лъвовете са силно сексуални като стават истински „щедри“, когато са били стимулирани с думи от страна на партньора, гъделичкащи тяхното неимоверно високо его и манията да командват всяка ситуация, включително и в любовните отношения.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Стрелците обичат секса и се чувстват доволни, когато го проявяват редовно, като предпочитат партньорът да е един и същи. Ако почувстват отегчение – преминават свободно към друг обект. Ако им се предлагат нови идеи и хрумвания в леглото, то могат да задържат връзката си неопределено дълго време.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Козирозите са с изявена сексуалност, която проявяват, след като всичките им дневни задължения са завършени. Тогава свободно се отдават на секс, като изследват какъв ще им бъде най-приятен – продължителен или интензивен, нежен или по-груб, в дълбоката нощ или рано сутринта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Уникално късметче за всяка зодия за 09 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 09 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 09 май 2024

Предмети, които зодиите не трябва да имат в дома си, отблъскват късмета

Дневен хороскоп за 9 май 2024 г.

Фаза на Луната на 9 май 2024 г.

Уникално късметче за всяка зодия за 08 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 08 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 08 май 2024

Дневен хороскоп за 8 май 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Уникално късметче за всяка зодия за 09 май 2024
Уникално късметче за всяка зодия за 09 май 2024

Овен От февруари насам се радвате на космически съюз, но една от основните му цели е да ви помогне да се излекувате. Всичко, което искате, е от другата...