Комфорт и късмет според зодията: Най-добрите аромати за дома според вашата стихия

2275
Комфорт и късмет според зодията: Най-добрите аромати за дома според вашата стихия
Снимка: Thinkstock/ Guliver

За да хармонизирате енергията в дома е важно да използвате ароматни пръчици или аромалампа. Проблемът е, че има подходящи аромати за знаците на даден елемент, така че е по-добре да ги изберете разумно.

Когато визираме влюбени, които спят в едно легло, един човек може да постави до себе си торба с билки, подходящи за неговия елемент, а вторият може за кратко да включи ароматна лампа със собствен аромат. Ако разполагате с лична стая, тогава можете да се чувствате свободни да използвате пълната сила на аромата.

Кой е идеалният за вас парфюм според зодията

Огнен елемент: Овен, Стрелец, Лъв

Най-добрият аромат за тези хора, според много астролози, са цитрусовите плодове: лимон, портокал, грейпфрут. Тези аромати ще бъдат полезни на работното място и предимно денем, но не и през нощта, тъй като цитрусовите плодове „усилват“ енергията и нямат успокояващ ефект.

Ако не се нуждаете от мотивация и сила, а от възможност да се отпуснете, тогава ароматът на канела е идеален. За дома ще най-доброто. В любовната сфера ароматът на розмарин и чаено дърво ще има най-полезни свойства за хората от този знак.

Земен елемент: Телец, Дева, Козирог

Ароматът на тамян има успокояващ ефект за доста емоционалните хора от тази стихия. Помага за стабилизиране на емоционалния фон, така че може безопасно да се използва в дни на тежка работа, силна умора и нервно напрежение.

Мента или джинджифил ще помогнат на хората от този елемент да станат малко по-активни. Този аромат ще помогне за активиране на енергийните центрове и по-бързо вземане на решения в сложни ситуации. Кардамонът и хвойната ще помогнат на представителите на тези три знака да заобиколят токсичните хора.

Какъв е любимият ви аромат според зодията?

Въздушен елемент: Близнаци, Везни и Водолей

Плодовите миризми влияят доста добре на настроението и енергията на въздушните хора. Можете също да обърнете внимание на ароматите на чаено дърво, кафе, евкалипт. Това се съчетава идеално с елемента Въздух.

Можете да опитате да се успокоите в почивен ден с аромата на теменужки, лавандула. Тези миризми привличат любовта и правят представителите на тези знаци по-привлекателни, а също така изпълват стаята или къщата със силата на елемента Въздух.

Воден елемент: Рак, Скорпион, Риби

Хората от тези три знака трябва да обърнат внимание на флоралните аромати, сред които може да се разграничи розата. Розата събужда в тях силата на любовта, а също така помага за укрепване на вярата в себе си.

Друга много полезна миризма е жасминът. Мъжете от този елемент могат да обърнат внимание на аромата на смърч и бор. Универсални аромати за постигане на хармония и създаване на домашен уют: кориандър, смирна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

На кои зодии Съдбата определя да имат най-тежкия живот

29-ти март: Луд късмет за Лъвовете, но големи проблеми за Рибите

Дневен хороскоп за 29 март 2024 г.

Фаза на Луната на 29 март 2024 г.

Кои зодии правят панаир и за най-малкото нещо?

Край на проблемите: Кои зодии ще обърнат нова страница в живота си?

4 зодии ще са червиви с пари през следващите 3 месеца

Уж добрички, но тези 4 зодии не са цвете за мирисане

Търпение и пак търпение: Времето работи за тези 3 зодии!

През Април: Лютите рани в сърцето на 4 зодии ще зараснат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com