Какъв е любимият ви аромат според зодията?

13501
Какъв е любимият ви аромат според зодията?
Снимка: Thinkstock/Guliver

В статията искаме да ви дадем няколко предложения как да изберете вашия парфюм според това, което диктува вашата зодия. 

Възползвайте се от нашите съвети!

 ВОДОЛЕЙ:

Личности, които имат силна и привлекателна същност. Тяхната индивидуалност ги прави идеални за естествени и сладки аромати, смесени с дървесни аромати. 

Нашата препоръка е нотките на ванилия, жасмин и кехлибарено дърво. 

ОВЕН:

Хората под знака Овен са хора, изпълнени с енергия и ентусиазъм. Енергичната им индивидуалност ги прави идеални за интензивни, дървесни аромати.

Нашата препоръка са нотките на пипер, бергамот и особено сандалово дърво. 

РАК:

Родените под знака на Рака са романтични, сладки и сантиментални личности. Имат великолепна интуиция. Благодарение на тяхната личност, сладките миризми винаги ще им харесват.

Нашата препоръка са нотките на ванилия, жасмин и лилия.

КОЗИРОГ:

Представителите на тази зодия обикновено са хора, уверени и спокойни. Те са трудолюбиви, отговорни, практични и готови да упорстват толкова дълго, колкото е необходимо, за да постигнат целта си. Нашата препоръка е нотките на жасмин, кехлибар, сандалово дърво, пачули и мускус. 

СКОРПИОН:

Скорпион са интензивни хора с уникална емозионална енергия в целия зодиак. Нашата препоръка е нотките на канела и мускус. Флорални нотки като жасмин и тубероза също са подходящи, тъй като флоралните нотки съдържат помощ за контролиране на характера на Скорпион.

7 съвета как да премахнем лошите миризми вкъщи през зимата

В един перфектен свят домът ви ще мирише на вкусна храна, която чака да бъде изядена, или може би като любимото ви цвете. Животът обаче...

БЛИЗНАЦИ:

Идеалните аромати за балансиране на вашата променлива и интелигентна личност са флорални и дървесни. Препоръчваме ви цвете лотос, бергамот, лавандула и кехлибарено дърво. Това ги прави идеални за всеки Близнаци.

ЛЪВ:

Хората под знака Лъв са креативни и общителни хора... Символизира силата на живота. Лъвът обича лукса и властта. Поради своята независима и смела личност, идеалните аромати са флорални и цитрусови. Нашата препоръка е роза, жасмин и лимон, лайм, мента и мускус, за да балансират силната му индивидуалност. 

ВЕЗНИ:

Храни и напитки, от които тялото мирише страхотно

Всеки от нас излъчва аромат, който, ако съставим меню на базата на ароматни съставки и подправки, може да бъде наистина приятен. Елими...

Те харесват красотата и хармонията и са способни да бъдат безпристрастни в лицето на конфликта. Идеалните аромати са меки сладки и цитрусови плодове. Това са ароматите на жасмин, роза, лимон и портокал. 

РИБИ:

Това са спокойни, търпеливи и мили хора. Те са много обичани от другите, защото имат приветлив, привързан и мил характер. Поради своята нежна и чувствителна личност, перфектните аромати са водни и флорални. Нашата препоръка са аромати на море, вода, жасмин и роза. 

СТРЕЛЕЦ:

Поради своята приключенска и пътуваща личност, идеалните аромати за този знак са флорални, пикантни и дървесни. Препоръчваме аромати на видове като мащерка, с флорални аромати като цвете на виолетов лотос и дървесни нотки като кехлибар и сандалово дърво. 

Ароматите, които ще подобрят работата и концентрацията ви

Сред ароматите има и такива, които са способни да подобрят значително концентрацията ни, както и да ни помогнат да допускаме по-малко г...

ТЕЛЕЦ:

Родените под знака Телец са търпеливи, упорити, решителни и надеждни хора. Поради своята чувствена и привлекателна индивидуалност, идеалните аромати са сладки и флорални. Нашата препоръка са аромати с аромати на теменужка и люляк и жасмин, касис и ванилия.

ДЕВА:

Дева са наблюдателни и търпеливи хора. Те са интелигентни, трудолюбиви и много чувствителни във всички аспекти. Перфектните аромати за този знак са свежи, зелени и флорални аромати. Нашата препоръка е зелен чай, морски нотки, бергамот и теменужка. 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Хората с тази кръвна група са най-красиви

Ако преминавате през труден период в живота си, прочетете тази притча

Стихотворение за 16 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 16 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 16 април 2024

Различни хранителни вещества ли имат яйцата с бяла и кафява черупка

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 16 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 16 април /валутен калкулатор/

6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него

Прогонете и блокирайте вашите „приятели“, ако постоянно правят тези 8 неща

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Хората с тази кръвна група са най-красиви
Хората с тази кръвна група са най-красиви

Кръвната група предопределя не само предразположеността към определени заболявания, но и физическата привлекателност. Това показва проучване,...