Любовен хороскоп за януари 2023 г.

19996
Любовен хороскоп за януари 2023 г.
Снимка: iStock

Януарските тенденции пренасят желанието за свобода в сферата на любовта и връзките. Ще бъдете привлечени от необикновени партньори. А мотото в любовта ще бъде взаимното съгласие и свободата в изразяването на чувствата. Седенето вкъщи ще бъде трудно, отчаяно ще искате срещи и романтика.

Овенът се очаква да има стабилни отношения през януари. Това касае онези двойки, които да открили щастието си. В средата на месеца ще забележите прилив на чувства. Януари не е най-доброто време за намиране на партньор за необвързаните.

Телецът може да има търкания с половинката, но ще се предотврати конфликттъ спокойно и умерено. За да изпуснете парата и да подобрите отношенията си, би било хубаво да отидете заедно на фитнес.

3 зодии, които винаги са имали най-голям късмет в любовта

Близнаците ще имат важни събития в личния живот. Дава ви се шанс да получите урок и да разберете какво е наистина важно за вас. Добрият шанс ще ви срещне с точния човек на работа или сред хора в подобна на вас сфера.

С Раците връзката ще премине на нов етап. Общите ценности ще обединят влюбените. Бъдете открити с партньора си, дори ако не сте първата година от брака.

Лъвът би искал да преосмисля много в настоящата връзка. Препоръчително е да не натрупвате негодувание и да не насилвате събитията. Трето лице е възможно да се набърка във връзката.

Девите оглавяват списъка на най-щастливите зодии в дългосрочен план по отношение на любовта и връзките. Както обикновено, всичко е страхотно. Успех, радостни събития и желание да се обградите един друг с грижа.

Кои са най-страхливите зодии в любовта?

Везни – очаквайте остри и преломни събития в личния живот. Ще има много изкушения наоколо и ако вземете недвусмислено решение, тогава не наранявайте сърцето на никого и говорете открито. Пригответе свещи за уютна вечеря за двама.

Скорпионите, от една страна, искат да се грижат за партньора си и да проявяват нежни чувства, от друга страна, избухливостта пресича добрите намерения в зародиш. За да почувствате взаимност един към друг, посетете заедно творчески майсторски клас.

Стрелец, макар и концентриран в собствената си личност, ще намери време да обърне внимание на половинката си. Основното нещо е да не говорите твърде откровено, за да не нараните нежните чувства.

Разберете кои са зодиите, между които любовта е неизбежна

Козирози, контролирайте емоциите си. Отпуснете се повече и почивайте. Въпреки че тези препоръки не са пряко свързани с темата за любовта, точно такива прости манипулации ще ви позволят да се радвате на стабилност в личния си живот през януари.

Водолеите ще оценят партньора си по действията и желанието да поемат отговорност за тях. Като цяло януари е доста равномерен месец за отношения, без драстични промени. Най-подходящи за вас ще са хора с творчески професии, лекари или такива, чиято служба има контрол на достъпа.

Риби – през януари сте способни на благородни постъпки в любовта. Искате да споделяте нежни чувства, мисли и идеи като двойка. Като цяло имате нужда от комуникация. Организирайте парти с приятели, отидете на гости заедно или поканете у вас. Това ще ви даде шанса да се отворите до 100 процента и да се почувствате най-щастливите на света.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

2 -ри май: Велики Четвъртък носи късмет на Лъвовете и тревоги за Везните

Дневен хороскоп за 2 май 2024 г.

Кои асценденти са най-добри в печеленето на пари?

Трудна първа, но успешна втора половина на май за 4 зодии!

Кои зодии ще са творци на благата на 1 май - истински "герои на труда"!

На Велика Сряда ще върви по мед и масло на 4 зодии!

Уникално късметче за всяка зодия за 01 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 01 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 01 май 2024

1-ви май: Срядата ще е Велика за Везните, но неприятна за Раците!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com