Месечен хороскоп за юли 2023 г.

28273
Месечен хороскоп за юли 2023 г.
Снимка: iStock

Овен

Юли ще бъде изпълнен с дребни грижи и неприятности. Освен това ще получите усещането, че всеки иска нещо от вас. В работата ще трябва да разпределите умно и правилно ресурсите си. Направете така че силите ви да стигнат за всички задачи, които ви предстоят.  В същото време грабвайте всеки възможен момент на тишина и спокойствие, за да се предпазите от "прегаряне". Опитайте се да управлявате финансите разумно, в противен случай има риск да задлъжнеете. През втората част на юли е особено важно да запомните желанията си и да се фокусирате върху личните ви нужди. Не пренебрегвайте своето „Аз“. Спомнете си какво отдавна сте искали да направите, но сте го пренебрегнали. 

ОЩЕ: Тишина и спокойствие: Ето защо е важно понякога да оставате съвсем сами

Телец

Юли ще дойде с нуждата да преразгледате и преосмислите съществуващите отношения. Възможно е да ви обхване състоянието на апатия. Това означава, че имате нужда от промяна или просто една дълга почивка. Помислете кое наистина е по-важно за вас - кариерата или семейното огнище. Втората половина на месеца може да ви изненада с неочаквани и форсмажорни ситуации. Помислете за резервни варианти на действие, който ще ви позволи да проявите гъвкавост при промяна на ситуацията. Сега е моментът да помислите за бъдещето си - каквото точно искате от живота. Напишете желанията и идеите си. Този списък ще ви бъде много полезен в близкото бъдеще. В личен план не товарете партньора си с невъзможни желания. Бъдете по-търпеливи, но не губете оптимизма си.

Близнаци

През първата половина на юли някои от вашите дела може да се провалят и не всичко ще се окаже толкова лесно, колкото сте се надявали. Затова в един момент ще започне да ви се струва, че някой нарочно саботира действията ви. Опитайте се да вършите работата си сами, не приемайте помощ особено от хора, които не познавате достатъчно добре. Сега е моментът да съумеете да разглеждате ситуацията от различни ъгли. В работата не се подавайте на провокации. В средата на месеца  интелектуалната активност и ученето ще ви се отразят много добре. Внимателно проверявайте по няколко пъти получената информация, особено що се касае до работа. В края на месеца не се подвеждайте от изкушения, пазете се от измамници и въвличане в рискови схеми.

Рак

През юли вашата естествена способност да помагате и да дарявате радост ще привлече онези, които се нуждаят от топлината на човешките взаимоотношения. Нуждата ви от защита и наставничество може да се реализира отлично в началото на месеца. Планирано пътуване до далечни страни или разширяване на собствения светоглед ще бъде много успешно, особено през първата десетдневка на юли. Последната декада на месеца не е толкова розова и може да бъде изпълнена с напрежение и стрес. Ако настъпи криза на самооценката, трябва да знаете, че това не е случайно. Ще настъпи време да преразгледате работните процеси. В личен план всичко ще е наред. Може да се каже, че ще сте късметлиите на Зодиака.

ОЩЕ: Кои са най-добрите подаръци за родените през юли?

Лъв

През този месец оценявайте какво се случва около вас, харесва ли ви социалната роля, която изпълнявате напоследък. Ако не, то през третата декада на месеца има реален шанс да обърнете хода на събитията. Това е време, в което вашите категорични действия ще променят коренно живота и бъдещето ви. Сега може да се върнете към стари и забравени отношения. Направете това само, ако сте уверени, че общуването ще ви донесе единствено положителни моменти. Краят на месеца ще ви донесе много щастие и хармония в отношенията с партньора. Това е точният момент да планирате почивката си. Подходящо ще е участието ви в творчески и спортни дейности, посещаване на светски събития.

Дева

През юли е добре да бъдете по-активни в постигането на конкретни цели. Сега идеите ви ще са чудесни, а начините им за реализиране - по-достъпни от всякога.  Успешна ще е и всяка дейност, свързана с благотворителност. Средата на месеца е времето, в което да се посветите на пълноценна почивка. Възможно е да изникне непредвидена работа. Опитайте се да се отнесете със спокойствие към това.  Краят на месеца ще бъде по-напрегнат. Оставете съмненията във вашите способности настрана. Ако сте прекалено тревожни - опитайте се да медитирате. 

Снимка: iStock

Везни

Ако през първата половина все още можете да отидете на почивка, то останалата част от месеца е много вероятно да изпитате напрежение. Не изтощавайте тялото и психиката си с прекалено много работа. Пазете се и от жегите. Това е месец, в който мечтите и целите, които сте очертали, могат да бъдат преразгледани. Важно е да запомните, че след всеки труден период настъпва облекчение. В личен план не пренебрегвайте собствените си желания и нужди. Замислете се дали не поставяте нуждите на партньора ви преди вашите. Ако е така - време е за промяна.

Скорпион

Това е месец, в който мотивацията ви ще се увеличи, ще имате много сили за постижения. Възможно е на преден план да излязат теми за преразглеждане на партньорства, независимо дали става въпрос за бизнес партньор или съпруг. Трудностите в общуването могат да бъдат сведени до минимум, ако сте готови да поемете отговорност за действията си. Краят на месеца ще най-непредсказуемо - очакват ви, както приятни изненади, така и промени в обичайния ви начин на живот. Каквото и да става - останете оптимисти. Последната седмица на юли е много подходяща за творческа работа, благотворителност, както и за потапяне в себе си.

Стрелец

През този месец ще сте късметлиите на Зодиака. В началото на периода все още можете да почувствате, че плановете ви срещат трудности и сякаш всичко е срещу вас. Много скоро облаците ще се разсеят и всичко ще тръгне като по вода. Бъдете умерени в желанията и действията си и няма как да сгрешите. Средата и края на месеца са дни, в които да наблегнете на всичко, което ще допринесе за вашето развитие и усъвършенстване. Това е време за възобновяване на образование или повишаване на квалификацията ви. В любовта ви очакват приятни изненади. Самостоятелните представители на знака ще срещнат човек, който ще промени живота им.  

Козирог

Това е месец, в който ще трябва да намерите компромис между семейството и работата. През юли наистина можете да постигнете много и ще имате всички необходими ресурси за реализирането на вашите планове. В началото на месеца влиятелни хора могат да ви помогнат във важно начинание. Не бъдете прекалено горди и приемете помощта. През последната седмица на юли е добре да се заемете със себе си. Отдайте се на анализ и размисъл, които да ви помогнат да балансирате мислите и чувствата си. Имате нужда да си починете в психологически аспект. 

Водолей

Предстои ви месец, наситен със събития. В живота ви ще се редуват периоди на почивка и активна работа. През цялото време бъдете внимателни по пътищата, както и при боравене с електроуреди. В средата на месеца може да бъдете обзети от неприятно чувство на самота. Страховете ще се опитат да превземат душата ви. Не ги допускайте до себе си. Бъдете активни, движете се, спортувайте - това е сигурният начин да избягате от депресията. Някои представители на знака ще трябва сериозно да помислят за стари отношения - дали да ги продължите може да каже само сърцето ви.

Риби

В началото на юли е добре да се отпуснете, за да възвърнете силите си. Последните седмици бяха много напрегнати за вас. Бъдете активни и любопитни и няма да ви остане време да тъга. Това е време, в което да натрупате повече впечатления, отколкото подвизи. Постигнатото е много и съвсем спокойно може да полежите на лаврите си. Постиженията ви от последните дни ще имат дългосрочен ефект. Не анализирайте грешките си, наблегнете на постигнатото - то никак не е малко, колкото и критични да сте към себе си. Това е месец, в който да си направите подаръци

ОЩЕ: Три неща, които трябва да споделите с партньора си, за да имате успешна връзка

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

30-ти април: Щастливи Вторник за Водолеите, но гаден ден за Девите!

Дневен хороскоп за 30 април 2024 г.

Фаза на Луната на 30 април 2024 г.

Великденска изненада ще стопли сърцата на 3 зодии!

На пачи яйца ще бъдат насадени тези 3 зодии на Великден!

Кои зодии не са щастливи даже и всичко да им е наред?

4 зодии, които най-често страдат от психични разстройства

За кои зодии ще е на пари днешният ден?

3 зодии, на които всички ще завиждат през МАЙ 2024

Велики Понеделник ще донесе много късмет за 4 зодии!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com