Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

На 21 юни: Лечебна енергия обгръща 3 зодиакални знака

21 юни 2024, 06:07 часа

21 юни 2024 г. има астрологичен план за всеки от нас и това, което три зодиакални знака ще открият, е, че здравето, богатството и щастието са много важна част от големия план на Вселената. Съвсем лесно е да си мислим, че лятното слънце идва с голяма лечебна енергия. На път сме да използваме тази енергия за себе си, за да можем да се излекуваме от минали рани и неволи.

Още: Ако искате да ви обича воден знак, никога не казвайте тези 5 неща

Овен

Знаеш, че е време и знаеш, че под това разбираме, че официално се отказваш от болката и миналото. Няма как да не го усетите и вие - тази енергия, която излъчва и лекува всичко по пътя си. Вие сте на този път на изцеление, Овни, и най-хубавото във всичко това е, че най-накрая сте готови да бъдете излекувани.

Макар че това звучи така, сякаш ние контролираме колко можем да приемем или да отречем, реалността, която ви връхлита в петък, 21 юни 2024 г., е, че това е вярно. Можете да регулирате това действие, като признаете, че искате да се излекувате. Вече не ви привлича идеята да удължавате тази безсмислена сърдечна болка за още един ден. 21 юни слага край на болката ви и ви позволява да влезете свободно в лечебната енергия, осигурена от лятното слънцестоене.

Това е мястото, където всичко се подобрява, а вие няма да застанете на пътя на своя напредък. Не и този път, Овни. Достигнали сте до опита, че положителната енергия е нещо, с което можете да работите, и че не дължите на миналото нито минута от живота си. Най-накрая живеете в настоящето, тъй като именно там се случва цялото изцеление. Време е да притежавате великолепието, което сте вие, Овни.

Телец

Докато лечебната енергия навлиза леко в живота ви, ще почувствате, че това е точно това, от което сте имали нужда. Не сте търсили апокалиптична промяна. Искахте нежния шепот на Вселената, който ви казва, че всичко ще бъде наред. Знаете в сърцето си, че истинското изцеление не само е започнало, но и че всичко ще бъде наред.

Дълго време сте чакали, знаейки, че нещо трябва да се промени. И все пак не сте били сигурни как да пристъпите към създаването на тази трансформация. Винаги сте вярвали, че Вселената ви подкрепя, и ще бъдете прави, Телец. За теб се грижат и тъй като си положил толкова много усилия да постъпиш правилно за себе си и за другите, си създал ясен път, по който лечебната енергия да дойде при теб.

Ще се почувствате така, сякаш миналото вече няма същата сила върху вас. На 21 юни това ще стане много очевидно в начина, по който се справяте с нещо, което ще се появи. Може да се изненадате колко "способни" сте да управлявате чувствата си по време на това събитие и все пак мирът може да се окаже вашият нов начин на действие. Вие сте се излекували, Телец, и това си личи.

Лъв

Имало е време в живота ви, когато е трябвало да имате всичко, което искате, наготово, тъй като сте вярвали, че сте достойни за такъв начин на живот. Макар че не е ужасно да се чувствате така, сте осъзнали, че не винаги се получава така. Чрез опити и грешки сте научили, че ако не получавате това, което искате, най-добре е да живеете с него.

В миналото сте приемали разочарованията си и сте ги прехвърляли върху други хора. На свой ред те са се отбранявали срещу вас. Това е бил порочен кръг, който никога не се е разплитал досега, а на 21 юни, по време на лятното слънцестоене, ще видите, че сте готови да изоставите старите си начини, за да можете да се излекувате и да израснете в следващата си итерация.

Още: Как всеки зодиакален знак се справя с гнева си

Вие сте човек, който с времето става само по-добър, и тази лечебна енергия ви позволява да откриете себе си във всичко това. Не искате да останете на мястото на горчивата обида, тъй като сте разбрали, че този вид емоции са безполезни. Предпочитате да живеете в настоящето, като позволите на лечебната светлина на лятното слънцестоене да ви огрее. Това ви прави щастливи, Лъв, което ви отваря вратите към бъдещото щастие.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес