На Трифон Зарезан: Кои зодии ще превърнат водата във вино?

2581
На Трифон Зарезан: Кои зодии ще превърнат водата във вино?
Снимка: iStock

На 14 февруари, по стар стил, българите празнуват един от най-старите си запазени празници - Трифон Зарезан. Това е денят, в който започва новата стопанска година и лозите се зарязват, за да донесат обилна реколта. Това е и времето, в което се определя като денят посветен на виното - напитка, която е позната от векове по нашите земи и запазва своето значение в нашия живот. Поради тази причина, 4 зодии ще имат възможност да превърнат водата във вино - тоест късметът ще е с тях и няма да може нищо да им се опре.

Близнаци

Близнаците ще се радват на много късмет на 14 февруари. Щастието им ще бъде пълно и ще се радват с пълно сърце на празника. Те ще се намерят в центъра на вниманието, щедро споделяйки своя оптимизъм и жизненост с околните. Техните социални умения ще допринесат за веселата атмосфера и ще направят деня незабравим за всички участници в празненствата.

Лъв

Лъвовете може да очакват приятелство, любов и незабравими моменти на Трифон Зарезан. Ако сте в романтична връзка, денят може да ви помогне да затоплите отношенията с партньора си. Също така, ако има нещо, което искате да постигнете в кариерата си, денят може да ви даде нужния тласък, за да постигнете и този връх.

Везни

Везните може да очакват хармония и баланс на Трифон Зарезан. Ако има нещо, което ви безпокои или притеснява, денят ще ви помогне да го разрешите или намерите начин за уреждането му. Влюбените Везни ще имат романтичен и спокоен ден, пълен с любов и нежност.

Риби

Рибите ще открият, че Трифон Зарезан носи еуфория и радост в техния социален кръг. Този празник ще опияни душата им и ще ги заобиколи с позитивизъм, осигурявайки весела и хубава атмосфера. Взаимодействията с приятели и близки ще са обилни напоени със смях и удоволствия, а веселото настроение ще ги съпътства по време на всички празнични събития.

Трифон Зарезан е празник, който носи много щастие и късмет за много хора, особено за четири зодии - Близнаци, Лъв, Везни и Риби. Независимо от това какво очакваме на този ден, важно е да го преживеем с положително настроение и да ценим всичко добро около нас. Дано Трифон Зарезан донесе много щастие на всички!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Всеки ден ще е Велик ден през Страстната седмица за 4 зодии!

29-ти април: Велик Понеделник за Близнаците, а Паричен за Скорпионите!

Дневен хороскоп за 29 април 2024 г.

Числото 5 ще направи май райски месец за 4 зодии!

Скрито-покрито: Кои зодии действат зад гърба на останалите?

Ако са ядосани - тези зодии са по-черни и от дявола!

Свежи неделни пари ще ощастливят живота на 4 зодии

На 28-ми април: Всичко ще е цветя и рози за 4 зодии

Уникално късметче за всяка зодия за 28 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 28 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com