Новолуние на 10 март 2024 - какво ще донесе на зодиите

14028
Новолуние на 10 март 2024 - какво ще донесе на зодиите
Снимка: Pexels

Първото пролетно новолуние ще настъпи в 11:00 часа на 10 март 2024 г. в най-тайнствения и мистичен знак Риби, който може да повлияе на всички сфери на живота. Ето какво ще донесе астрологичното събитие на зодиите.

Овен

Първият ден на новолунието и няколко дни след него са благоприятно време за първа среща, след която ще оставите трайно впечатление. Положителни промени ще има и в бизнес сферата.

Новолунието на 10 март 2024 ще донесе най-много любов на тези зодии

Телец

Хората, които сте познавали добре, ще се покажат по нов начин, след което ще спрете да общувате с тях. Освен това за Телеца това, от което толкова се страхува, вече няма да бъде страшно за него. Този знак ще започн да се интересува от нещо, което преди е изглеждало скучно за него.

Близнаци

Новолунието ще насърчи израстването в кариерата. Можете да постигнете много, ако имате свобода на действие. Съмняващите се в себе си Близнаци ще възвърнат своята решителност.

Рак

Новолунието в Риби ще донесе промяна в приоритетите. Например, ако преди сте се интересували изключително от някого, сега отделете време за себе си и да направите това, което сте искали толкова дълго.

Лъв

За Лъва това новолуние ще бъде трудно – ще загубите спокойствието си, ще станете раздразнителни и избухливи. Бъдете внимателни в личните отношения и обърнете внимание на чувствата на близките си.

Дева

Новолунието ще донесе много интересни възможности, но за това трябва да обърнете внимание на сънищата, изречените думи и необичайните съвпадения.

Везни

Този период ще бъде изкушение да поемете по опасен път. Но преди да поемете риск, уверете се, че си заслужава. В деня на новолунието Везните ще станат прекалено самоуверени и ще пренебрегнат и най-добрите съвети.

Скорпион

Някои неприятни процеси и професионални трудности ще приключат. Ще можете да разберете защо не сте успели да постигнете успех преди. Ще имате шанс да поправите грешките си.

Стрелец

В деня на новолунието емоционалното напрежение ще бъде в своя пик и може да ви подтикне към необмислени действия. Ще бъдете обзети от голямо изкушение да заложите всичко на карта и да рискувате сигурното. Струва си да слушате вътрешния си глас - той ще ви подскаже правилното решение.

Козирог

Пред Козирозите ще се открият много нови възможности, особено за онези, които са готови да поемат цялата отговорност. Основното е да не се поддавате на убеждаване и да поддържате яснота на целите си. Не е нужно да оставяте някой друг да взема решения вместо вас.

Водолей

Отървете се от илюзиите, които преди това ви пречеха да продължите напред и можете да се съсредоточите върху това, което изглежда привлекателно.

Риби

Струва си да си дадете честен отговор на въпросите: обиждате ли тези, на които държите? Колко знаете за вашите конкуренти? Имате ли доверие на вашите партньори? Това е единственият начин да разберете защо са възникнали проблеми в миналото и как да ги избегнете в бъдеще.

Новолунието на 10 март 2024 ще донесе най-много любов на тези зодии

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Новолуние в Телец на 8 май 2024 г. - пет правила, които да спазите

Любовно предсказание за всяка зодия през май 2024 (част 2)

Любовно предсказание за всяка зодия през май 2024 (част 1)

Уникално късметче за всяка зодия за 07 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 07 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 07 май 2024

Тези 6 зодии ще са нещастни през МАЙ 2024

Тези 6 зодии ще са щастливи през МАЙ 2024

6 зодии с късмет във всичко през МАЙ 2024

Всичко, което трябва, а не знаем за мъжете от зодия Овен

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com