От Скорпион до Стрелец: 4 зодии, които са емоционално празни и използват физическото докосване като средство за получаване на любов

21763
От Скорпион до Стрелец: 4 зодии, които са емоционално празни и използват физическото докосване като средство за получаване на любов
Снимка: Istock/Guliver

Много от нас се сблъскват с хора, които са емоционално неясни! Нищо не ги притеснява и реакцията им на всеки сантиментален хаос е съвсем нормална. Те остават незасегнати от повечето неща и няма нищо, което да може да предизвика емоции у тях. Такива хора поставят физическата близост в живота си пред всичко друго, тъй като това е единственото средство, с което могат да почувстват така нареченото обожание. Докато някои хора са достатъчно отчаяни от любовта, някои просто са склонни повече към идеята за любовни ласки и закачки. Езикът на любовта на такива хора е физическото докосване.

Ето 4 зодиакални знака, които са емоционално празни и използват сексуалната интимност, като средство за получаване на любов.

1. Скорпион

Скорпионите са страстни и интензивни и могат веднага да почувстват физическите докосвания вместо всякаква емоционална връзка. Понякога бъркат интимността с любовта и никога не се интересуват от сантименти или каквито и да било чувства, стига да задоволяват нуждите си в леглото. Емоционалната връзка не е нещо, което те смятат за жизненоважно, когато става въпрос за взаимоотношения, и могат да станат най-мръсни, когато става въпрос за правене на любов. Скорпионите се грижат само за себе си, тъй като се сблъскват с много жестокости, и вярват в това, че “само те са си важни”.

Кои зодии си подхождат в любовта и са идеалните партньори един за друг?

2. Рак

Хората, родени под знака на Рака, много лесно се изтощават емоционално! Те се опитват да се свържат интензивно с близките си, но щом не получат същите усилия, продължават безсърдечно напред и никога не поглеждат назад. Лошите им връзки от миналото са нещо, което създава кухина в сърцето им и затова те намират удоволствие само във физическата връзка с партньора.

3. Овен

Хората, родени под знака на Овена, никога не вярват в емпатията и винаги държат чувствата си на заден план. Те са изключително прагматични хора, които никога не преливат от емоции, а вместо това използват интелектуалната си мощ и се възползват от най-високия си сексуален нагон, за да се свържат с партньора си. Те смятат, че сексуалната близост може да ги подтикне към любовта и затова полагат безумни усилия да направят любовната сесия по-чувствена. Ако очаквате емоционална връзка от Овена, той може да ви разочарова много скоро, тъй като се стреми да се докаже като най-силния любовник, а не като човек с дълбока привързаност или чувства.

3 зодии, които винаги са имали най-голям късмет в любовта

4. Стрелец

Стрелците са луди по приключенията и никога не искат да се оплитат в нишката на емоционалното безредие. Те са емоционално недостъпни хора, които обикновено смятат акта на правене на любов за истинска любов. Те винаги отделят допълнително време за сериозни ангажименти и са много по-доволни от връзки за една нощ или случайни запознанства. Емоционалната връзка за тях винаги идва на един по-късен етап. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Радост, подсладена с тъга, ще донесе Велика Събота на 4 зодии!

Не просто Велика, а Незабравима Събота очаква 4 зодии днес!

Уникално късметче за всяка зодия за 04 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 04 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 04 май 2024

4-ти май: Велика Събота е на късмет за Девите, а на любов за Лъвовете!

Дневен хороскоп за 4 май 2024 г.

Май ще е месецът на парите за тези 4 зодии!

На Разпети Петък - 4 зодии ще са като разпънати на кръст!

Не Велики, а Щастливи Петък очаква 4 зодии днес!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com