ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през април 2024

13374
ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през април 2024
Снимка: iStock

Близнаци

Вероятно кариерата ви ще спре рязко. Има вероятност да сте получили предложение, което не сте могли да откажете, но то да е било осуетено от бюрократични проблеми - или да е трябвало да направите избор между публичната си репутация и най-близките си взаимоотношения. Сега можете да стесните фокуса си. През следващите няколко години изграждайте наследството си и се отнасяйте по-сериозно към публичния си имидж. Сега не е моментът да изпробвате всичко и да видите какво ще се наложи, по-скоро е време да начертаете петгодишен план и да се посветите на него.

Лъв

Още: 3-те зодии, чийто живот ще се промени много скоро

Въпреки репутацията ви на най-екстровертния знак, навлезете по-дълбоко, отколкото ви е удобно. Вероятно сте поели ангажимент през март да прекарвате по-малко време в партита или случайни запознанства или сте били принудени да действате по-зряло заради децата в семейството си. След кратък флирт се връщате в изходна позиция: опитвате се да разберете как да балансирате естествено забавната си личност с тъмната и трансформираща енергия, която прониква в живота ви в момента. Смъртта в семейството, усложненията, свързани с наследство, и изплащането на дългове са сигурни начини да накарате детето Лъв да порасне бързо.

Скорпион

Може да очаквате да се появи неприятен конфликт между желанията ви и новите финансови отговорности. Може би е време да сложите край на импулсивните си разходи или да започнете да се наслаждавате на повече спокойни петъчни вечери у дома. Този период от време постепенно ще ви тласне към по-голяма продуктивност и зрялост, карайки ви да осъзнаете стойността на установяването на собствени граници. Много е вероятно да се върнете към онзи страстен проект, който сте започнали - и да, някои от вас може да станат родители.

Козирог

Конфликтите между братята и сестрите ви и членовете на местната общност вероятно са превърнали последните няколко месеца в предизвикателство за вас. Но сега, вероятно ще намерите по-конструктивни начини да предадете идеалите си. Вие сте известни с безкомпромисната си работна етика, а не с тактичността си, особено с най-близките си хора. Обикновено може да не сте склонни да се доверявате на сънищата си като на източник на божествени откровения, но това е време, когато трябва да записвате в дневник всичко, което ви идва на ум по време на сън. Подсъзнанието ви не е непременно страшно място.

Още: Зодиите, които се очаква да сменят работата си през 2024 г.

Риби

Вероятно сте усетили промени в усещането си за себе си и идентичността си, може би сте се чувствали ограничени от очакванията на другите към вас или сте били тормозени от упоритото чувство, че трябва да постигнете нещо важно в кариерата си. Вероятно ще усещате много повече тази енергия през следващите няколко години. Грижете се за тялото си и отделяйте време за почивка, повишените ви отговорности вероятно ще се проявят физически в този период. Вземете предпазни мерки, преди да сте „прегорели“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Ерогенни зони на мъжете според зодиакалния знак

Уникално късметче за всяка зодия за 05 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 05 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 05 май 2024

Дневен хороскоп за 5 май 2024 г.

Седмичен хороскоп за 6-12 май 2024 г.

4 зодии, които предпочитат да живеят във връзка без брак

Радост, подсладена с тъга, ще донесе Велика Събота на 4 зодии!

Не просто Велика, а Незабравима Събота очаква 4 зодии днес!

Уникално късметче за всяка зодия за 04 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Ерогенни зони на мъжете според зодиакалния знак
Ерогенни зони на мъжете според зодиакалния знак

Според астрологията всеки зодиакален знак има свои собствени ерогенни зони. Можете да бъдете скептични по този въпрос, а можете да приемете и...