Ретроградният Меркурий ще се отрази най-лошо на тези 4 зодии

15811
Ретроградният Меркурий ще се отрази най-лошо на тези 4 зодии
Снимка: iStock/Guliver

От днес започна ретроградният Меркурий и всеки зодиакален знак ще го усети по един или друг начин! Този астрологичен феномен може да причини много проблеми в комуникацията, пътуванията и новите начинания. Но не всички са чак толкова податливи на това лошо влияние. Днес ще разберем кои са тези 4 зодии, които ще преживеят най-тежко появата на ретроградния Меркурий в техния живот.

Овен

Овните са енергични, амбициозни и преследват целите си с истинска жар. Те обаче не са най-големите фенове на детайлите и това може да им причини главоболия по време на ретроградния Меркурий. Овните може да загубят важни документи, да се объркат в графици и да имат проблеми в професионалното си общуване. Това е време за по-голямо внимание към детайлите и допълнителни проверки на важни вещи.

Още: Кои са 7-те най-съвместими зодии според астрологията

Рак

Ракът е емоционален и чувствителен зодиакален знак, който обича да подкрепя своите близки. През ретроградния Меркурий, Ракът може да притежава много емоционални пикове и спадове. Това може да доведе до недопускане на близки приятели в живота, нерешителност, както и до недоверие за подаване информация. Най-добрата стратегия за Рака е да се фокусирате върху близките си, да обърнете внимание на техните нужди и все пак да не забравяте да се грижите за себе си.

Скорпион

Още: Кои са най-добродушните зодии - и на мравката път правят!

Скорпионът е винаги готов да се изправи пред предизвикателствата и да превърне трудностите в нови възможности. По време на ретроградния Меркурий, може да изпитате голямо стрес, което може да повлияе на дългосрочните ви планове. Може да има забавяне в пътуванията и изненади на работното място. Но нека погледнем на положението като на допълнителен тест за волята и настоятелността на Скорпионите - двете им най-силни качества.

Везни

Везните обичат хармонията и животът им е колкото най-стабилен, толкова и най-предвидим. Ретроградният Меркурий може да причини много стрес в живота на Везните. Те могат да бъдат раздразнителни и неуверени и да имат трудности във взаимоотношенията си. Най-доброто нещо, което Везните могат да направят през тези седмици, е да се спрат поне за малко, да се насладят на момента и да направят нещо, което ни прави щастливи.

Ретроградният Меркурий може да бъде труден период за всички зодии, но тези четири зодии ще бъдат по-податливи на неговото лошо влияние. Независимо от знака на зодиака, важно е да се максимизира емпатията, да се фокусира на детайлите и да се обърне внимание на самочувствието си. Да бъдем търпеливи и да продължим напред, защото това е само временна пречка. Накрая, едно нещо е сигурно: тези зодии ще станат по-силни и по-мъдре след като преживеят ретрограден Меркурий.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои зодии са готови да продадат душата си на дявола за пари?

Любов по време на Пълнолуние ще запали сърцата на 4 зодии!

Късметче според зодията за тази седмица, 20-26 май 2024

Кои зодии ще разсекат Гордиевия възел в живота си през юни?

Месечен хороскоп за юни 2024 г.

Като по вода ще върви на 4 зодии в последните дни от май!

Зодиите, които ще останат без почивка това лято

Във вторник: Има зодии, които с удоволствие ще се телепортират в друга галактика

Тези зодии излъчват особен чар днес, 21 май 2024

Във вторник: Тези три зодии ще се отпуснат най-добре с чаша вино в ръка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com