Седмичен хороскоп за 11-17 март 2024 г.

43552
Седмичен хороскоп за 11-17 март 2024 г.
Снимка: iStock

През новата седмица една от зодиите я очакват сериозни промени. Какво ще се случи на останалите знаци вижте в седмичния хороскоп за 11-17 март 2024 г.

Седмичен хороскоп за Овен

През тази седмица най-силната сфера в живота ви ще бъде професионалната - натам насочете усилията си. Сега вашите усилия ще ви донесат признание и допълнителни доходи. Във вторник не отказвайте покана за среща, от нея може да се получи красива романтична история. В петък помислете за планирането на лятната ви отпуска. През целия период отделяйте по няколко минути за физическа активност, като постепенно увеличавате времето.

Още: Това са най-трудните зодиакални двойки

Седмичен хороскоп за Телец  

През новата седмица търсете различното и промяната навсякъде около и във вас. Ще се разкъсвате между служебни ангажименти и времето за мечти, което ви е нужно. При добро разпределение на графика на дейностите ви и никой няма да разбере, че мислите ви са доста далече от работата. Помислете какво бихте рискували, за да може да осъществите замисленото. Струва си да проявите повече кураж.

Седмичен хороскоп за Близнаци 

През тази седмица ще имате много поводи, в които да се чувствате добре. Очаквайте добри новини в понеделник. Във вторник ще присъствате на важно събитие, което до голяма степен ще промени светогледа ви и може би дори ще промени живота ви. В личен план има много какво да наваксате по отношение към любимия ви човек. Намерете време за романтична вечер или дори почивка извън града.

Още: Кои зодии са благословени с пророчески сънища?

Седмичен хороскоп за Рак

През новата седмица не бързайте да се сърдите. Сега е важно да изказвате идеите си кратко и по същество. От сряда ще имате възможност да намалите напрегнатото темпо на работа. Нужно ви е повече време, което да посветите на въпросите, свързани с дома. Обърнете внимание и на вашите лични нужди. Мислете за себе си и не угаждайте прекалено на другите, ако това ще ви навреди.

Седмичен хороскоп за Лъв

През тази седмица не бързайте да споделяте идеите си. Няма да имате полза да сте прекалено откровени. Работата няма да е най-силната ви страна, но ще се радвате хармония и спокойствие в семейството. Очаква ви приятна изненада от страна на половинката ви. Намерете време да посетите изложба или концерт. Бъдете отворени за нови преживявания и идеи.

Още: На Задушница: 4 зодии ще покажат любовта към най-близките си хора

Седмичен хороскоп за Дева

Това е седмица, в която да имате висока степен на дисциплина. Възможни са неочаквани срещи и запознанства в средата на седмицата. Бъдете общителни. Моментът е добър идеите ви да бъдат забелязани. В петък не се доверявайте на слухове. Това може да навреди на важни за вас отношения. През почивните дни не приемайте помощ от странични хора за решаването на семейни проблеми.

Седмичен хороскоп за Везни

През тази седмица амбициите ви ще са сериозни. Не очаквайте, че всичко ще се случи бързо и с вълшебна пръчица. Заредете се с търпение и надежда. Намирате се в период, в който може да спечелите много повече от очакваното. Запретнете ръкави и не пропускайте момента. Може да се наложи да работите и през почивните дни. Оставете си време и за любов.

Още: Душите на кои зодии ще се пречистят на Задушница

Седмичен хороскоп за Скорпион

Предстоящите дни може да ви тласнат към самоанализ. Те се ще отнасят за минали събития, така че няма да имате реален повод за тъга. Просто си направете съответните изводи. В сряда и четвъртък напрежението ще намалее и ще се почувствате по-спокойни. Отдайте се на любимите си занимания, доставете си удоволствие с изискана храна или дълга разходка и пикник сред природата.

Седмичен хороскоп за Стрелец

През тази седмица търсете разнообразието.  Дайте възможност на новото да навлезе в живота ви. Не се страхувайте от промени и експериментирайте смело. Ако се страхувате сами ще попречите на щастието си. Някои представители на знака ще се запознаят с човек, който ще промени представата им за живота.

Още: Уникално късметче за всяка зодия за 09 март 2024

Седмичен хороскоп за Козирог 

През тази седмица спокойно може да се насладите на постигнатото до момента. В сряда ви очаква сложна ситуация в семейството. Помислете добре какви може да са печелившите ви ходове. Почивните дни ще ви изненадат приятно Точно когато си мислите, че вече нищо интересно няма да се случи в живота ви - ще бъдете приятно изненадани от неочаквано събитие.

Седмичен хороскоп за Водолей

Следващите седем дни посветете на грижата за себе си. Не се чувствайте длъжни към никого, особено, ако ви кара да се чувствате зле. Критиката не е начинът някой да ви покаже, че ви обича. Уважавайте се повече и не допускайте да бъдете принизявани. Прекарвайте повече време на чист въздух и не се отдалечавайте от изкуството.

Още: Съвет за всяка зодия за днес, 09 март 2024

Седмичен хороскоп за Риби

Това е седмица, в която да изберете тишината и спокойствието. Точно сега нямате нужда от големи цели и сериозни предизвикателства. Дори да се чувствате вдъхновен, насочете силите си към някакво хоби, а не към нещо сериозно, за да не е много фатално, ако не ви стигнат силите. През почивните дни се въздържайте от прекалено много емоции. В личен план ще съумеете да наложите своето виждане по важен семеен въпрос. Отделете време за почивка, за време, в което да не мислите за нищо и да не правите нищо.

Вратата към щастието ще се отвори за 4 зодии през уикенда!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Седмичен хороскоп за 29 април - 5 май 2024 г.

Зодиакалният Чичко Паричко носи богатство в живота на 4 зодии днес!

Не Велика, а Късметлийска събота ще имат 4 зодии днес!

Съвет за всяка зодия за днес, 27 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 27 април 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 27 април 2024

На Лазаровден: Лъвовете ще се събудят за нов живот, а за любов Рибите

Дневен хороскоп за 27 април 2024 г.

Фаза на Луната на 27 април 2024 г.

Идващият празничен уикенд ще стопли сърцата на 4 зодии!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com